Bokszaktraining bij Daan Sport!

✅  Fijne sfeer met leuke lessen

✅  Bokszaktrainingen voor iedereen

✅  Alles op eigen niveau, zonder fysiek contact

Ja, ik wil alle (start)informatie
Let op❗️Om kwaliteit te waarborgen zijn er wekelijks 5 plekken beschikbaar

Wat kun je verwachten van onze bokszaktrainingen?

Tijdens deze uitdagende training wordt je door het oefenen van kickboks technieken en kracht oefeningen met lichaamsgewicht flink uitgedaagd! Je hebt geen fysiek contact en traint op de bokszak hierdoor kun jij zelf je eigen intensiteit bepalen. Daarom is deze training geschikt voor zowel beginners als ervaren kickboksers. Je traint in een gezellige groep sporters waarin iedereen binnen zijn of haar niveau tot het uiterste gaat. De trainer motiveert- en begeleid je in het juist uitvoeren van de oefeningen.

✅   Start met een gratis proefles
✅   Goede begeleiding en persoonlijke aandacht
✅   Voor zowel beginnende als ervaren kickboksers
✅   Train op jouw eigen niveau!
Ja, ik wil alle (start)informatie

Wat bieden wij jou nog meer?

WORDT FIT EN BLIJF FIT

Door de hoge intensiteit van de les en de afwisseling van kracht & uithoudingsvermogen wordt jij binnen de kortste keren super fit.

STRESS ONTLADEN

De bokszaktraining is dé ideale manier al je frustraties eruit te rammen. Je gaat altijd met een voldaan, blij en trots gevoel naar huis.

WORDT WEERBAAR

Jezelf maximaal uitdagen tijdens een training en het leren van diverse stoot- en traptechnieken geeft een boost aan zelfvertrouwen.

Zet de eerste stap!

En vraag nu alle (start)informatie aan
Ja, ik wil alle (start)informatie

"Goede lessen op je eigen niveau. Ik vind met name de sfeer ook echt goed, iedereen komt voor het sporten. Verder geen gedoe, je mag lekker jezelf zijn. Heb ook echt het idee dat je 'beter' wordt."

Béate Heru Utomo39 jaar

"Leuke afwisselende lessen in een gezellige groep! Daan zorgt voor een fijne motiverende groepsdynamiek en voelt tegelijkertijd goed aan waar individuele aandacht nodig is. Geen les is hetzelfde waardoor je telkens wordt uitgedaagd op nieuwe manieren en constant gemotiveerd blijft. Ook in de corona tijd doet Daan er alles aan om het sporten voor iedereen op een veilige manier leuk en toegankelijk te blijven maken!"

Alyssa24 Jaar

"Mijn zoon zit op kickboksen en vind het geweldig. Hij is gegroeid in zelfvertrouwen . Daan is een leuke leraar die iedere les weer zorgt voor uitdaging in combinatie met plezier. Ook organiseert hij activiteiten voor de jeugd wat het sporten natuurlijk extra leuk maakt."

Moeder

"Fijne sportschool waar de lessen laagdrempelig worden aan geboden maar ook zwaar en/of kwalitatief hoog zijn. Leuke groep en fijne sfeer :)"

Youri18 Jaar

Kom bokszaktraining volgen bij Daan Sport! Vul hieronder je gegevens in voor alle (start)informatie    Bel mij terug

    * = verplicht veld