Bokszaktraining Haarlem

Tijdens deze uitdagende training word je door het oefenen van kickboks technieken en kracht oefeningen met lichaamsgewicht flink uitgedaagd! Je hebt geen fysiek contact en traint op de bokszak, hierdoor kan jij zelf de intensiteit van de training bepalen. Daarom is deze training geschikt voor zowel beginners als ervaren kickboksers. Je traint in een gezellige groep sporters waarin iedereen binnen zijn of haar niveau tot het uiterste gaat. De trainer motiveert- en begeleid je in het juist uitvoeren van de oefeningen.

Wordt fit en blijf fit

Door de hoge intensiteit van de les en de afwisseling van kracht & uithoudingsvermogen word jij binnen de kortste keren super fit.

Stress ontladen

De bokszaktraining is dé ideale manier om al je frustraties eruit te rammen! Je gaat altijd met een voldaan, blij en trots gevoel naar huis.

Wordt weerbaar

Jezelf maximaal uitdagen tijdens een training en het leren van diverse stoot- en traptechnieken geeft een boost aan jouw zelfvertrouwen.

Materiaal

Handschoenen en scheenbeschermers zijn inbegrepen bij een gratis proefles. Vanuit hygiënisch oogpunt zijn eigen spullen na inschrijving een ‘must’. Deze verkopen wij ook aan de balie in de sportschool.

Liever alleen trainen?

Sport je liever niet in een groep en wil je werken aan jouw persoonlijke doelen? Daan Sports personal training helpt je jouw doelen bereiken!

Bekijk hier het volledige aanbod voor volwassenen. Daan! Sport biedt naast bokszaktrainingen ook groeplessen aan voor de jeugd – en seniorenbegeleiding in voeding en workshops.

Trainingsdagen

Maandag
19:00 - 20:00
Dinsdag
19:00 - 20:00
Woensdag
09:30- 10:30
Woensdag
19:00 - 20:00
Vrijdag
09:30 - 10:30
Vrijdag
19:00 - 20:00
Zaterdag
09:30 - 10:30
Zondag
09:30 - 10:30 (oneven weken)

De ervaringen van onze leden

divya Sharma
divya Sharma
2023-03-06
Nice gym! My son loves going there. I will join soon as well🙂
Niek Hinloopen
Niek Hinloopen
2023-02-15
Een super goede lessenserie kickboks gegeven door de trainer van Daan sport voor de 1e en 2e klas. Een aanrader voor scholen.
Meriem Dhahak
Meriem Dhahak
2023-02-13
This is a great gym with very friendly atmosphere and people! I was a bit hesitant due to my language barrier as I don't speak Dutch but everyone makes it so easy for me, the coaches are super nice and I like the diversity in levels so you can do it on your own pace. The kickboxing workout seems quite complete and I like the circuit training. I highly recommend this place!
RJ Meijer
RJ Meijer
2023-02-07
Sinds september 2020 ben ik werkzaam bij Daan! Sport. Dit is een sportschool waar je je direct thuis voelt. Naast dat ik er zelf werk, sport ik hier ook en heb nog nooit zo een fijne/huiselijke sfeer gevoelt in een sportschool. Ben je opzoek naar een sportschool met goede lessen, trainers en sfeer? Dan is het absoluut de moeite waard om een keertje een proefles te komen volgen, zodat je dit zelf kan ervaren! 😁
niels olijerhoek
niels olijerhoek
2022-12-22
Top sportschool goeie sfeer en goeie muziek. Je sport lekker op je eigen tempo of je nou helemaal kapot wil gaan of iets rustiger aan wil doen kan dat allebij. De trainers geven goede tips en helpen jou beter te worden in sporten en zijn zeer positief motiverend. Daarnaast heb je daarbuiten ook nog leuke evenementen die hij organiseert.
Andre Duijkers
Andre Duijkers
2022-12-20
Daan! Sport is een van mijn favorieten. Ik ben zelf lid via OneFit (hoewel ik me altijd als volwaardig lid behandeld voel) en de kickboks zaktraining op zaterdag ochtend is een vast onderdeel van mn week geworden waar ik elke keer weer naar uitkijk. Er wordt genoeg aandacht besteed aan techniek, maar tegelijkertijd is het een hele intensieve workout. Overigens kun je zelf heel veel invloed uitoefenen tijdens de training: ben je nog beginnend en is je conditie iets minder? Ook dat is geen probleem. Hier vind je geen vechtersbaasjes of grote ego's, maar dit is echt een bijzondere community van sporters die zichzelf én elkaar verder willen helpen. Heel erg blij met de trainingen van Daan en z'n bevlogen team!
M Handgraaf
M Handgraaf
2022-12-15
Leuke toegankelijke sportschool met goede diversiteit aan trainers. Voor ieder wat wils. En een vriendelijke sfeer, met daarnaast leuke evenement zoals bbq’s of community dagen. Kortom leuk.
Niels Handgraaf
Niels Handgraaf
2022-12-15
gezellig, laagdrempelige sportschool met een leuk aanbod aan lessen.
Peter Reffeltrath
Peter Reffeltrath
2022-12-15
Daan! Sport is een laagdrempelige sportschool waar iedereen op zijn of haar eigen niveau kan sporten. Daan heeft een geweldige sfeer weten neer te zetten waardoor iedereen zich thuis voelt en er met respect voor elkaar getraind kan worden. Ik kan iedereen aanraden om een keertje mee te doen om zelf te ervaren hoe leuk het is om bij Daan! te sporten.
Tennis the World
Tennis the World
2022-12-15
Alle Google Reviews

Veelgestelde vragen

Moet je ook technieken op elkaar oefenen?

Dit doen we niet in de bokszaktraining, wel in de kickboks-workout.

Welke materialen heb ik nodig?

Je hebt bokshandschoenen, een handdoek, een flesje water en eventueel scheenbeschermers nodig.

Wat als ik mijn materialen ben vergeten?

Kan gebeuren! Geef het aan bij je trainer, dan kun je van ons materiaal lenen.

Kan ik meedoen wanneer mijn conditie nog niet volledig op pijl is?

Tuurlijk! Tijdens deze les werk je ook aan je conditie, dus die zal vanzelf beter worden.

Moet ik schoenen aan tijdens de les?

Nee, wij trainen op blote voeten. Mocht je dat echt niet fijn vinden of is het koud in de zaal, dan mag je sokken aandoen.

Zet de eerste stap!

En meld je vandaag nog aan voor een gratis proefles.