Bokszaktraining Haarlem

Tijdens deze uitdagende training wordt je door het oefenen van kickboks technieken en kracht oefeningen met lichaamsgewicht flink uitgedaagd! Je hebt geen fysiek contact en traint op de bokszak hierdoor kun jij zelf je eigen intensiteit bepalen. Daarom is deze training geschikt voor zowel beginners als ervaren kickboksers. Je traint in een gezellige groep sporters waarin iedereen binnen zijn of haar niveau tot het uiterste gaat. De trainer motiveert- en begeleid je in het juist uitvoeren van de oefeningen.

Wordt fit en blijf fit

Door de hoge intensiteit van de les en de afwisseling van kracht & uithoudingsvermogen wordt jij binnen de kortste keren super fit.

Stress ontladen

De bokszaktraining is dé ideale manier al je frustraties eruit te rammen. Je gaat altijd met een voldaan, blij en trots gevoel naar huis.

Wordt weerbaar

Jezelf maximaal uitdagen tijdens een training en het leren van diverse stoot- en traptechnieken geeft een boost aan zelfvertrouwen.

Materiaal

Handschoenen en scheenbeschermers worden verzorgd bij een gratis proefles. Vanuit hygiënisch oogpunt zijn eigen spullen na inschrijving een ‘must’. Deze verkopen wij ook aan de balie in de sportschool.

Liever alleen trainen?

Sport je liever niet in een groep en wil je werken aan jouw persoonlijke doelen? Daan Sports personal training helpt je jouw doelen bereiken!

Bekijk hier het volledige aanbod voor volwassenen. Daan! Sport biedt naast bokszaktrainingen ook groeplessen aan voor de jeugd – en seniorenbegeleiding in voeding en workshops.

Trainingsdagen

Maandag
19:00 - 20:00
Woensdag
19:00 - 20:00
Vrijdag
09:30 - 10:30
Vrijdag
19:00 - 20:00
Zaterdag
09:30 - 10:30
Zondag
09:45 - 10:45 (om de week)

Zet de eerste stap!

En meld je vandaag nog aan voor een gratis proefles.