Strength & Conditioning

De Strength & Conditioning is een uitdagende en afwisselende les. Iedere keer wordt het gehele lichaam getraind en wordt de kracht en uithoudingsvermogen vergroot. Iedere oefening kan worden uitgevoerd op verschillende niveaus, hierdoor is de les ook geschikt voor beginnende sporters. De goede sfeer en een enthousiaste trainer zorgen ervoor dat iedereen op zijn of haar niveau het maximale uit de training haalt. Je wordt goed begeleid in het juist uitvoeren van de oefeningen. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende losse materialen (kettlebells, dumbells, etc.) , TRX en eigen lichaamsgewicht. 

Je wordt sterker

Je bouwt meer spiermassa op in je gehele lichaam. Hierdoor verbrand je sneller en gaan dagelijkse handelingen je makkelijker af.

Wordt fit en blijf fit

Door de hoge intensiteit van de les en de afwisseling van kracht & uithoudingsvermogen wordt jij binnen de kortste keren super fit.

Voorkom/genees blessures

Krachttraining onder goede begeleiding voorkomt blessures. Je bouwt aan een sterke en goede houding, dit voorkomt o.a. lage rugklachten.

Materiaal

Bij goed weer trainen we lekker in de buitenlucht op het dakterras van de sportschool. Neem daarom altijd binnen-en buiten schoenen mee en een handdoek.

Liever alleen trainen?

Sport je liever niet in een groep en wil je werken aan jouw persoonlijke doelen? Daan Sports personal training helpt je jouw doelen bereiken!

Bekijk hier het volledige aanbod voor volwassenen. Daan! Sport biedt naast bokszaktrainingen ook groeplessen aan voor de jeugd – en seniorenbegeleiding in voeding en workshops.

Trainingsdagen

Dinsdag
20:00 - 21:00
Donderdag
19:30 - 20:30
Zaterdag
10:30 - 11:30
Zondag
09:30-10:30 (om de week)

De ervaringen van onze leden

niels olijerhoek
niels olijerhoek
2022-12-22
Top sportschool goeie sfeer en goeie muziek. Je sport lekker op je eigen tempo of je nou helemaal kapot wil gaan of iets rustiger aan wil doen kan dat allebij. De trainers geven goede tips en helpen jou beter te worden in sporten en zijn zeer positief motiverend. Daarnaast heb je daarbuiten ook nog leuke evenementen die hij organiseert.
Andre Duijkers
Andre Duijkers
2022-12-20
Daan! Sport is een van mijn favorieten. Ik ben zelf lid via OneFit (hoewel ik me altijd als volwaardig lid behandeld voel) en de kickboks zaktraining op zaterdag ochtend is een vast onderdeel van mn week geworden waar ik elke keer weer naar uitkijk. Er wordt genoeg aandacht besteed aan techniek, maar tegelijkertijd is het een hele intensieve workout. Overigens kun je zelf heel veel invloed uitoefenen tijdens de training: ben je nog beginnend en is je conditie iets minder? Ook dat is geen probleem. Hier vind je geen vechtersbaasjes of grote ego's, maar dit is echt een bijzondere community van sporters die zichzelf én elkaar verder willen helpen. Heel erg blij met de trainingen van Daan en z'n bevlogen team!
M Handgraaf
M Handgraaf
2022-12-15
Leuke toegankelijke sportschool met goede diversiteit aan trainers. Voor ieder wat wils. En een vriendelijke sfeer, met daarnaast leuke evenement zoals bbq’s of community dagen. Kortom leuk.
Niels Handgraaf
Niels Handgraaf
2022-12-15
gezellig, laagdrempelige sportschool met een leuk aanbod aan lessen.
Peter Reffeltrath
Peter Reffeltrath
2022-12-15
Daan! Sport is een laagdrempelige sportschool waar iedereen op zijn of haar eigen niveau kan sporten. Daan heeft een geweldige sfeer weten neer te zetten waardoor iedereen zich thuis voelt en er met respect voor elkaar getraind kan worden. Ik kan iedereen aanraden om een keertje mee te doen om zelf te ervaren hoe leuk het is om bij Daan! te sporten.
Tennis the World
Tennis the World
2022-12-15
Fit For Football
Fit For Football
2022-12-15
tanja reffeltrath
tanja reffeltrath
2022-12-15
Hier kan ik sporten in een groepsles op mijn eigen niveau, krijg altijd een goede optie als het even niet lukt. Verder heel gezellig, kortom een plek waar iedereen kan vinden wat hij of zij zoekt
Casper Dros
Casper Dros
2022-12-13
Daan is een baas! Hele gave kickboks, zaktraining en andere workouts...
Lucas Van Schie
Lucas Van Schie
2022-12-13
Uitputtende proefles met huiselijke, relaxte en opbeurende sfeer gehad, hierna direct ingeschreven!
Alle Google Reviews

Veelgestelde vragen

Wat moet ik meenemen?

Voor deze les heb je een handdoek en een flesje water nodig. Daarnaast is het belangrijk om voor de zekerheid sportschoenen mee te nemen, omdat we in de zomer weleens buiten op het dakterras trainen. Verder trainen we binnen waar binnen schoenen of blote voeten zijn toegestaan.

Waar wordt de les gegeven?

Binnen in de zaal of buiten op het dakterras.

Kan ik meedoen zonder ervaring?

Natuurlijk kan dat! Zolang je maar bij de trainer aangeeft dat je hier nog niet helemaal in thuis bent. Op die manier kan de trainer je op de best mogelijke manier helpen.

Zet de eerste stap!

En meld je vandaag nog aan voor een gratis proefles.