Strength & Conditioning

De Strength & Conditioning is een uitdagende en afwisselende les. Iedere keer wordt het gehele lichaam getraind en wordt de kracht en uithoudingsvermogen vergroot. Iedere oefening kan worden uitgevoerd op verschillende niveaus, hierdoor is de les ook geschikt voor beginnende sporters. De goede sfeer en een enthousiaste trainer zorgen ervoor dat iedereen op zijn of haar niveau het maximale uit de training haalt. Je wordt goed begeleid in het juist uitvoeren van de oefeningen. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende losse materialen (kettlebells, dumbells, etc.) , TRX en eigen lichaamsgewicht. 

Je wordt sterker

Je bouwt meer spiermassa op in je gehele lichaam. Hierdoor verbrand je sneller en gaan dagelijkse handelingen je makkelijker af.

Wordt fit en blijf fit

Door de hoge intensiteit van de les en de afwisseling van kracht & uithoudingsvermogen wordt jij binnen de kortste keren super fit.

Voorkom/genees blessures

Krachttraining onder goede begeleiding voorkomt blessures. Je bouwt aan een sterke en goede houding, dit voorkomt o.a. lage rugklachten.

Materiaal

Bij goed weer trainen we lekker in de buitenlucht op het dakterras van de sportschool. Neem daarom altijd binnen-en buiten schoenen mee en een handdoek.

Liever alleen trainen?

Sport je liever niet in een groep en wil je werken aan jouw persoonlijke doelen? Daan Sports personal training helpt je jouw doelen bereiken!

Bekijk hier het volledige aanbod voor volwassenen. Daan! Sport biedt naast bokszaktrainingen ook groeplessen aan voor de jeugd – en seniorenbegeleiding in voeding en workshops.

Trainingsdagen

Maandag
19:00-20:00
Dinsdag
19:30-20:30
Woensdag
09:30-10:30
Donderdag
19:30-20:30
Zondag
09:30-10:30 (om de week)

Zet de eerste stap!

En meld je vandaag nog aan voor een gratis proefles.