Circuittraining - Daan Sport
1542
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1542,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Circuittraining

Circuittraining Haarlem

Intensieve circuittrainingen voor iedereen!

De circuittraining is een uitdagende en afwisselende les, waarbij je iedere keer je hele lichaam traint en heeft als doel om kracht en uithoudingsvermogen te vergroten.

 

Probeer nu een Gratis Proefles circuittraining

 

Ideaal voor mensen, die willen afvallen, maar ook om sterker te worden en je fitter te voelen. Iedere oefening kan worden uitgevoerd op verschillende niveaus, hierdoor is de les ook geschikt voor beginnende sporters.

 

Er wordt gebruik gemaakt van verschillende losse materialen (kettlebells, dumbells, etc.) , TRX en eigen lichaamsgewicht. De les is te vergelijken met een bootcamp.

 

Bij goed weer trainen we lekker in de buitenlucht op het dakterras van de sportschool.

 

Daan! Sport biedt naast circuittrainingen ook groeplessen voor de jeugd aan, personal training en sportieve bedrijfsuitjes.

Circuittraining volgen Haarlem

Waarom Circuittraining bij Daan! Sport?

 

✓Combinatie van kracht, cardio en uithoudingsvermogen
✓Je wordt er SUPERFIT van
✓Je creëert zelfvertrouwen
✓Uitdagende en gevarieerde lessen

De lessen worden gegeven op donderdagavond

 

Donderdag: 20:00-21:00

Bekijk het lesrooster.

 

Klik hier voor onze tarieven

Materialen

 

Materialen (handschoenen en scheenbeschermers) worden verzorgd bij een gratis proefles. Vanuit hygiënisch oogpunt zijn eigen spullen na inschrijving een ‘must’.

 

Helaas is er nog geen douchegelegenheid bij Daan Sport.