Vragen of meer info? Neem contact op met ons!

Adres

Rivièraplein 3
2037 AS Haarlem
Op de 2e etage van het voormalig V&D gebouw in Schalkwijk

Na 18:00 uur gratis parkeren (m.u.v. donderdagavond)
Bushalte: Schalkwijk centrum

Contactinformatie

info@daansport.nl
+316 483 558 06

KVK: 66675243
Rekeningnummer: NL42 KNAB 0259 9765 12

Bel mij terug  * = verplicht veld

  In contact komen

   * = verplicht veld

   De ervaringen van onze leden

   divya Sharma
   divya Sharma
   2023-03-06
   Nice gym! My son loves going there. I will join soon as well🙂
   Niek Hinloopen
   Niek Hinloopen
   2023-02-15
   Een super goede lessenserie kickboks gegeven door de trainer van Daan sport voor de 1e en 2e klas. Een aanrader voor scholen.
   Meriem Dhahak
   Meriem Dhahak
   2023-02-13
   This is a great gym with very friendly atmosphere and people! I was a bit hesitant due to my language barrier as I don't speak Dutch but everyone makes it so easy for me, the coaches are super nice and I like the diversity in levels so you can do it on your own pace. The kickboxing workout seems quite complete and I like the circuit training. I highly recommend this place!
   RJ Meijer
   RJ Meijer
   2023-02-07
   Sinds september 2020 ben ik werkzaam bij Daan! Sport. Dit is een sportschool waar je je direct thuis voelt. Naast dat ik er zelf werk, sport ik hier ook en heb nog nooit zo een fijne/huiselijke sfeer gevoelt in een sportschool. Ben je opzoek naar een sportschool met goede lessen, trainers en sfeer? Dan is het absoluut de moeite waard om een keertje een proefles te komen volgen, zodat je dit zelf kan ervaren! 😁
   niels olijerhoek
   niels olijerhoek
   2022-12-22
   Top sportschool goeie sfeer en goeie muziek. Je sport lekker op je eigen tempo of je nou helemaal kapot wil gaan of iets rustiger aan wil doen kan dat allebij. De trainers geven goede tips en helpen jou beter te worden in sporten en zijn zeer positief motiverend. Daarnaast heb je daarbuiten ook nog leuke evenementen die hij organiseert.
   Andre Duijkers
   Andre Duijkers
   2022-12-20
   Daan! Sport is een van mijn favorieten. Ik ben zelf lid via OneFit (hoewel ik me altijd als volwaardig lid behandeld voel) en de kickboks zaktraining op zaterdag ochtend is een vast onderdeel van mn week geworden waar ik elke keer weer naar uitkijk. Er wordt genoeg aandacht besteed aan techniek, maar tegelijkertijd is het een hele intensieve workout. Overigens kun je zelf heel veel invloed uitoefenen tijdens de training: ben je nog beginnend en is je conditie iets minder? Ook dat is geen probleem. Hier vind je geen vechtersbaasjes of grote ego's, maar dit is echt een bijzondere community van sporters die zichzelf én elkaar verder willen helpen. Heel erg blij met de trainingen van Daan en z'n bevlogen team!
   M Handgraaf
   M Handgraaf
   2022-12-15
   Leuke toegankelijke sportschool met goede diversiteit aan trainers. Voor ieder wat wils. En een vriendelijke sfeer, met daarnaast leuke evenement zoals bbq’s of community dagen. Kortom leuk.
   Niels Handgraaf
   Niels Handgraaf
   2022-12-15
   gezellig, laagdrempelige sportschool met een leuk aanbod aan lessen.
   Peter Reffeltrath
   Peter Reffeltrath
   2022-12-15
   Daan! Sport is een laagdrempelige sportschool waar iedereen op zijn of haar eigen niveau kan sporten. Daan heeft een geweldige sfeer weten neer te zetten waardoor iedereen zich thuis voelt en er met respect voor elkaar getraind kan worden. Ik kan iedereen aanraden om een keertje mee te doen om zelf te ervaren hoe leuk het is om bij Daan! te sporten.
   Tennis the World
   Tennis the World
   2022-12-15
   Alle Google Reviews

   Zet de eerste stap!

   En meld je vandaag nog aan voor een gratis proefles.