De trainer stelt zich voor: Daan Handgraaf | DaanSport.nl
11
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-11,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

De Trainer

Daan Sport proberen? Boek een GRATIS proefles!

Daan Handgraaf

Mijn naam is Daan Handgraaf. Ik ben geboren en opgegroeid in Haarlem. Vanaf mijn jeugd ben ik al met vechtsporten bezig. Als klein mannetje stond ik al in de gevechtshouding. Op mijn achtste ben ik begonnen met Taekwondo en sindsdien heb ik altijd vechtsporten beoefend. Op mijn 16e ben ik mijn studie begonnen aan het Nova College CIOS in Haarlem. Hier heb ik als specialisaties: Fitness trainer A, Ski-docent, BUDO-trainer en als afstudeerrichting Sportmanagement gevolgd.

 

Gedurende mijn opleiding ben ik met verschillende vechtsporten in aanraking gekomen. Vanuit alle vechtsporten heb ik oefeningen meegenomen in mijn kickbokstrainingen. Met clinics van onder andere Sem Schilt, Remy Bonjasky en Ernesto Hoost en ervaring in het lesgeven heb ik mij kunnen ontwikkelen tot een veelzijdige trainer.

 

Tijdens mijn werkervaring in het basis- middelbaar en beroepsonderwijs heb ik kickboksen altijd laagdrempelig weten te maken. Hier ligt dan ook mijn talent, deelnemers maximaal uit dagen, om zich vervolgens ver boven zichzelf uit te laten stijgen.

 

Omdat sporten vooral leuk moet zijn, vind ik de sfeer in de groep erg belangrijk.

 

Mijn missie, kickboksen toegankelijk maken voor iedereen, en laten ervaren hoe je in een gezellige sfeer effectief fit kunt worden!

De Trainer Daan Handgraaf

De uitdaging aangaan?

Gratis Proefles

 

Zou jij graag een keer een proefles willen proberen van Daan Sport? Dat kan! Wij bieden namelijk een GRATIS proefles aan, zodat jij kunt ervaren hoe fit jij wordt van een Daan Sport-les.

Waarom boks sportief?

 

✓ Motiverende groepslessen!
✓ Extreme fitheid door kickboks oefeningen!
✓ Combinatie van kracht en cardio!