Daan Sport proberen? Boek een GRATIS proefles! | DaanSport.nl
13
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Gratis Proefles

Zet de eerste stap en vraag een gratis proefles aan!

Ledenactie

Wij waarderen het altijd enorm wanneer jullie vrienden, familie, kennissen, collega’s etc. meenemen voor een proefles. Om jullie hiervoor te belonen geld vanaf 1 januari 2019 de volgende actie:

 

Als jij, als lid, ervoor zorgt dat onze sportschool nieuwe leden krijgt, sport jij een maand gratis! (Dit geldt voor elk lid dat zich via jou aanmeldt).
De voorwaarde voor deelname aan deze actie is dat:

• Nieuwe leden zich voor de duur van minimaal 3 maanden inschrijven

 

• Een mailtje sturen met jouw naam, datum van de proefles en de startdatum van het abonnement

 

* Deze actie is niet geldig voor de jeugdlessen. Hier komt in de toekomst een andere leuke actie voor!

Draai een Gratis Proefles Daan Sport!

Zou jij graag een keer een proefles willen proberen van Daan Sport? Dat kan! Wij bieden namelijk een GRATIS proefles aan, zodat jij kunt ervaren hoe fit jij wordt van een Daan Sport-les.

 

Waarom Daan Sport?
✓ Motiverende groepslessen!
✓ Extreme fitheid door kickboks oefeningen!
✓ Combinatie van kracht en cardio!

Gratis Proefles Boks Sportief

Vraag Gratis Proefles aan

Vraag een proefles aan door op de button hieronder te drukken. Je wordt dan door verwezen naar de Daan Sport! Fitmanager omgeving.

Fitmanager

Vanaf heden werken wij met Fitmanager. Fitmanager is een handig systeem waarmee je je kan aanmelden voor de lessen en inschrijven voor een Gratis Proefles. Door op de onderstaande button te drukken kan je je inschrijven voor een proefles naar keuze.

Materialen

 

Materialen (handschoenen en scheenbeschermers) worden verzorgd bij een proefles. Vanuit hygiënisch oogpunt zijn eigen spullen na inschrijving een ‘must’.