Meld je aan voor de Introductiecursus Kickboksen!

Starten met kickboksen kan een grote stap zijn, je stroomt in een groep waarin het tempo hoog ligt en waarbij technieken worden behandeld waar je nog nooit van hebt gehoord. Doe ik het wel goed? Welke spullen heb ik nodig? Dit alles kan een behoorlijke overweldigend zijn. Wij vinden het belangrijk dat iedereen een goede techniek beheerst om op deze manier meer intensiteit en plezier uit je trainingen te halen, daarom hebben wij voor jou de 5 weekse Introductiecursus Kickboksen.

De introductiecursus vindt plaats op vijf donderdagen van 18:30 tot 19:30 uur op de volgende datums:
– 7 maart
– 14 maart
– 21 maart
– 28 maart
– 4 april

Beheers de techniek  ✓ Beter voorbereid voor groepslessen  Start met gezellige mede-beginners  Bouw aan je zelfvertrouwen

Waarom de 5-daagse Introductiecursus Kickboksen?

  • Beheers een goede basistechniek en stoom je klaar voor de groepslessen
  • Ga goed voorbereid en vol zelfvertrouwen de groepsles in
  • Start in een groep met gezellige mede-beginners (volwassenen)
  • Creëer sportbuddy’s en maak sporten gezond en leuk!

Wil jij de basis van kickboksen leren tijdens onze 5-daagse cursus? Schrijf je dan in via de onderstaande link. Wacht niet te lang, er zijn slechts 15 plekken beschikbaar.

AanmeldenTeruggebeld worden

De ervaringen van onze leden

divya Sharma
divya Sharma
2023-03-06
Nice gym! My son loves going there. I will join soon as well🙂
Niek Hinloopen
Niek Hinloopen
2023-02-15
Een super goede lessenserie kickboks gegeven door de trainer van Daan sport voor de 1e en 2e klas. Een aanrader voor scholen.
Meriem Dhahak
Meriem Dhahak
2023-02-13
This is a great gym with very friendly atmosphere and people! I was a bit hesitant due to my language barrier as I don't speak Dutch but everyone makes it so easy for me, the coaches are super nice and I like the diversity in levels so you can do it on your own pace. The kickboxing workout seems quite complete and I like the circuit training. I highly recommend this place!
RJ Meijer
RJ Meijer
2023-02-07
Sinds september 2020 ben ik werkzaam bij Daan! Sport. Dit is een sportschool waar je je direct thuis voelt. Naast dat ik er zelf werk, sport ik hier ook en heb nog nooit zo een fijne/huiselijke sfeer gevoelt in een sportschool. Ben je opzoek naar een sportschool met goede lessen, trainers en sfeer? Dan is het absoluut de moeite waard om een keertje een proefles te komen volgen, zodat je dit zelf kan ervaren! 😁
niels olijerhoek
niels olijerhoek
2022-12-22
Top sportschool goeie sfeer en goeie muziek. Je sport lekker op je eigen tempo of je nou helemaal kapot wil gaan of iets rustiger aan wil doen kan dat allebij. De trainers geven goede tips en helpen jou beter te worden in sporten en zijn zeer positief motiverend. Daarnaast heb je daarbuiten ook nog leuke evenementen die hij organiseert.
Andre Duijkers
Andre Duijkers
2022-12-20
Daan! Sport is een van mijn favorieten. Ik ben zelf lid via OneFit (hoewel ik me altijd als volwaardig lid behandeld voel) en de kickboks zaktraining op zaterdag ochtend is een vast onderdeel van mn week geworden waar ik elke keer weer naar uitkijk. Er wordt genoeg aandacht besteed aan techniek, maar tegelijkertijd is het een hele intensieve workout. Overigens kun je zelf heel veel invloed uitoefenen tijdens de training: ben je nog beginnend en is je conditie iets minder? Ook dat is geen probleem. Hier vind je geen vechtersbaasjes of grote ego's, maar dit is echt een bijzondere community van sporters die zichzelf én elkaar verder willen helpen. Heel erg blij met de trainingen van Daan en z'n bevlogen team!
M Handgraaf
M Handgraaf
2022-12-15
Leuke toegankelijke sportschool met goede diversiteit aan trainers. Voor ieder wat wils. En een vriendelijke sfeer, met daarnaast leuke evenement zoals bbq’s of community dagen. Kortom leuk.
Niels Handgraaf
Niels Handgraaf
2022-12-15
gezellig, laagdrempelige sportschool met een leuk aanbod aan lessen.
Peter Reffeltrath
Peter Reffeltrath
2022-12-15
Daan! Sport is een laagdrempelige sportschool waar iedereen op zijn of haar eigen niveau kan sporten. Daan heeft een geweldige sfeer weten neer te zetten waardoor iedereen zich thuis voelt en er met respect voor elkaar getraind kan worden. Ik kan iedereen aanraden om een keertje mee te doen om zelf te ervaren hoe leuk het is om bij Daan! te sporten.
Tennis the World
Tennis the World
2022-12-15
Alle Google Reviews