Jeugd kickboks lessen Haarlem

Deze training is geschikt voor jongens en meisjes! In de trainingen leren de kinderen de verschillende kickbokstechnieken. De lessen zijn intensief, maar worden op een uitdagende en speelse manier aangeboden. Het allerbelangrijkste blijft natuurlijk lekker bewegen en vooral plezier maken. In de groep hangt een respectvolle en gemoedelijke sfeer. Door jarenlange ervaring worden de kinderen zowel mentaal als fysiek begeleid door enthousiaste trainers. 

De groep is verdeeld in twee leeftijdscategorieën: 6 t/m 9 jaar en 10 t/m 13 jaar.  

Je wordt weerbaarder

De kinderen leren zichzelf op een gecontroleerde manier te verdedigen. Ook leren ze hun grenzen aangeven en leren ze omgaan met hun emoties.

Zelfvertrouwen

De kinderen gaan altijd met een voldaan en trots gevoel naar huis en zitten hierdoor lekkerder in hun vel. Hierdoor krijgen ze meer zelfvertrouwen.

Je wordt superfit

Door de hoge intensiteit van de les en de afwisseling van kracht & uithoudingsvermogen worden en blijven de kinderen super fit!

Materiaal

Handschoenen en scheenbeschermers worden verzorgd bij een gratis proefles. Vanuit hygiënisch oogpunt zijn eigen spullen na inschrijving een ‘must’. Deze verkopen wij ook aan de balie in de sportschool.

Jeugdfonds Sport & Cultuur

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt de contributie/materialen voor kinderen tussen de 4 en 18 jaar uit gezinnen waar te weinig geld is voor bijvoorbeeld kickboksen. Ga voor meer informatie naar: www.jeugdfondssportencultuur.nl 

Trainingsdagen

Maandag
(6 t/m 9 jaar)
16:00 - 17:00
Maandag
(10 t/m 13 jaar)
17:00 - 18:00
Woensdag
(6 t/m 9 jaar)
16:00 - 17:00
Woensdag
(6 t/m 9 jaar)
16:00 - 17:00
Woensdag
(10 t/m 13 jaar)
17:00 - 18:00
Vrijdag
(6 t/m 9 jaar)
16:00 - 17:00

Zet de eerste stap!

En meld je vandaag nog aan voor een gratis proefles.