Jeugd kickboks lessen Haarlem

Deze training is geschikt voor jongens en meisjes! In de training leren de kinderen de verschillende kickbokstechnieken. De lessen zijn intensief, maar worden op een uitdagende en speelse manier aangeboden. Het allerbelangrijkste blijft natuurlijk lekker bewegen en vooral plezier maken. In de groep hangt een respectvolle en gemoedelijke sfeer. Door jarenlange ervaring worden de kinderen zowel mentaal als fysiek begeleid door enthousiaste trainers.

De groep is verdeeld in drie leeftijdscategorieën: 6 tot en met 9 jaar, 10 tot en met 12 jaar en 13 tot en met 16 jaar.

Je wordt weerbaarder

De kinderen leren zichzelf op een gecontroleerde manier te verdedigen. Ook leren ze hun grenzen aangeven en leren ze omgaan met hun emoties.

Zelfvertrouwen

De kinderen gaan altijd met een voldaan en trots gevoel naar huis en zitten hierdoor lekkerder in hun vel. Hierdoor krijgen ze meer zelfvertrouwen.

Je wordt superfit

Door de hoge intensiteit van de les en de afwisseling van kracht & uithoudingsvermogen worden en blijven de kinderen super fit!

Materiaal

Handschoenen en scheenbeschermers zijn inbegrepen bij een gratis proefles. Vanuit hygiënisch oogpunt zijn eigen spullen na inschrijving een ‘must’. Deze verkopen wij ook aan de balie in de sportschool.

Jeugdfonds Sport & Cultuur

Heb je weinig geld en kun je onze contributie niet betalen? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur kan misschien helpen. Via een tussenpersoon (intermediair) op school of in je wijk kun je een aanvraag doen. Kijk voor meer informatie op www.jeugdfondssportencultuur.nl

Trainingsdagen

Maandag
(6 t/m 9 jaar)
16:00 - 17:00
Maandag
(10 t/m 12 jaar)
17:00 - 18:00
Maandag
(13 t/m 16 jaar)
18:00 - 19:00
Woensdag
(6 t/m 9 jaar)
16:00 - 17:00
Woensdag
(10 t/m 12 jaar)
17:00 - 18:00
Woensdag
(13 t/m 16 jaar)
18:00 - 19:00
Vrijdag
(6 t/m 9 jaar)
16:00 - 17:00
Vrijdag
(10 t/m 13 jaar)
17:00 - 18:00

De ervaringen van onze leden

divya Sharma
divya Sharma
2023-03-06
Nice gym! My son loves going there. I will join soon as well🙂
Niek Hinloopen
Niek Hinloopen
2023-02-15
Een super goede lessenserie kickboks gegeven door de trainer van Daan sport voor de 1e en 2e klas. Een aanrader voor scholen.
Meriem Dhahak
Meriem Dhahak
2023-02-13
This is a great gym with very friendly atmosphere and people! I was a bit hesitant due to my language barrier as I don't speak Dutch but everyone makes it so easy for me, the coaches are super nice and I like the diversity in levels so you can do it on your own pace. The kickboxing workout seems quite complete and I like the circuit training. I highly recommend this place!
RJ Meijer
RJ Meijer
2023-02-07
Sinds september 2020 ben ik werkzaam bij Daan! Sport. Dit is een sportschool waar je je direct thuis voelt. Naast dat ik er zelf werk, sport ik hier ook en heb nog nooit zo een fijne/huiselijke sfeer gevoelt in een sportschool. Ben je opzoek naar een sportschool met goede lessen, trainers en sfeer? Dan is het absoluut de moeite waard om een keertje een proefles te komen volgen, zodat je dit zelf kan ervaren! 😁
niels olijerhoek
niels olijerhoek
2022-12-22
Top sportschool goeie sfeer en goeie muziek. Je sport lekker op je eigen tempo of je nou helemaal kapot wil gaan of iets rustiger aan wil doen kan dat allebij. De trainers geven goede tips en helpen jou beter te worden in sporten en zijn zeer positief motiverend. Daarnaast heb je daarbuiten ook nog leuke evenementen die hij organiseert.
Andre Duijkers
Andre Duijkers
2022-12-20
Daan! Sport is een van mijn favorieten. Ik ben zelf lid via OneFit (hoewel ik me altijd als volwaardig lid behandeld voel) en de kickboks zaktraining op zaterdag ochtend is een vast onderdeel van mn week geworden waar ik elke keer weer naar uitkijk. Er wordt genoeg aandacht besteed aan techniek, maar tegelijkertijd is het een hele intensieve workout. Overigens kun je zelf heel veel invloed uitoefenen tijdens de training: ben je nog beginnend en is je conditie iets minder? Ook dat is geen probleem. Hier vind je geen vechtersbaasjes of grote ego's, maar dit is echt een bijzondere community van sporters die zichzelf én elkaar verder willen helpen. Heel erg blij met de trainingen van Daan en z'n bevlogen team!
M Handgraaf
M Handgraaf
2022-12-15
Leuke toegankelijke sportschool met goede diversiteit aan trainers. Voor ieder wat wils. En een vriendelijke sfeer, met daarnaast leuke evenement zoals bbq’s of community dagen. Kortom leuk.
Niels Handgraaf
Niels Handgraaf
2022-12-15
gezellig, laagdrempelige sportschool met een leuk aanbod aan lessen.
Peter Reffeltrath
Peter Reffeltrath
2022-12-15
Daan! Sport is een laagdrempelige sportschool waar iedereen op zijn of haar eigen niveau kan sporten. Daan heeft een geweldige sfeer weten neer te zetten waardoor iedereen zich thuis voelt en er met respect voor elkaar getraind kan worden. Ik kan iedereen aanraden om een keertje mee te doen om zelf te ervaren hoe leuk het is om bij Daan! te sporten.
Tennis the World
Tennis the World
2022-12-15
Alle Google Reviews

Zet de eerste stap!

En meld je vandaag nog aan voor een gratis proefles.

Veelgestelde vragen

Hoe werkt het abonnement voor jeugdkickboksen?

Het abonnement kost 26,50 per maand. Het tarief blijft hetzelfde voor 1x, 2x of 3x in de week sporten.

Mijn kind vindt het spannend. Wat nu?

Dat kunnen wij ons voorstellen, zo’n nieuwe groep is ook spannend. Blijf als ouder/verzorger de eerste 10 minuutjes even zitten in de zaal, zodat het kind kan wennen. Daarna raden wij aan om de zaal te verlaten, zodat het kind zelfstandig leert worden.

Welke materialen zijn hiervoor nodig?

Bokshandschoenen, scheenbeschermers en een flesje water.

Mag er een vriendje/vriendinnetje mee?

Ja hoor, gezellig! Meld het vriendje/vriendinnetje wel even aan via de website voor een proefles. Zo weten wij wie er aanwezig zijn vanwege de veiligheid.

Gaan de lessen door in de vakanties?

Absoluut, bij Daan! Sport vinden we blijven sporten heel belangrijk! In de zomervakantie hanteren wij wel een aangepast rooster, maar dit wordt tijdig met jullie gecommuniceerd. Alleen tussen kerst en de jaarwisseling zijn wij gesloten.

Doen jullie ook aan jeugdkickbokswedstrijden?

Nee, wij verwijzen je voor wedstrijden door naar www.gymhaarlem.nl