Kickboks Workout Volwassenen

De kickboks workout is een uitdagende training, waarbij de kickboks technieken worden gebruikt om fit en weerbaarder te worden. In tegenstelling tot de bokszaktraining oefen je de technieken bij elkaar op de handschoenen. Tijdens de training hangt er een respectvolle en gemoedelijke sfeer. Ben jij een ervaren kickbokser of heb je nog nooit handschoenen aan gehad? In beide gevallen word je uitgedaagd in de training. De trainer helpt je bij de juiste uitvoering van de technieken en daagt iedereen uit op zijn eigen niveau.

Zelfverdediging

Door het oefenen van diverse kickboks technieken leer je jezelf verdedigen. Hierdoor sta je sterker in je schoenen en krijg je meer zelfvertrouwen.

Fit worden en blijven

Je wordt flink uitgedaagd en er is veel aandacht voor het verbeteren van de algehele conditie. Je wordt en blijft dus ook nog eens super FIT! 

Meer energie!

Kickboksen is niet alleen super goed voor je, maar ook ontzettend leuk om te doen! Na de training ga je met een voldaan gevoel naar huis.  

Materiaal

Handschoenen en scheenbeschermers zijn inbegrepen bij een gratis proefles. Vanuit hygiënisch oogpunt zijn eigen spullen na inschrijving een ‘must’. Deze verkopen wij ook aan de balie in de sportschool.

Liever alleen trainen?

Sport je liever niet in een groep en wil je werken aan jouw persoonlijke doelen? Daan Sports personal training helpt je jouw doelen bereiken!

Bekijk hier het volledige aanbod voor volwassenen. Daan! Sport biedt naast bokszaktrainingen ook groeplessen aan voor de jeugd – en seniorenbegeleiding in voeding en workshops.

Trainingsdagen

Maandag
20:00 – 21:00 uur
Woensdag
20:00 – 21:00 uur
Vrijdag
20:00 – 21:00 uur
Zaterdag
10:30 - 11:30 uur

De ervaringen van onze leden

divya Sharma
divya Sharma
2023-03-06
Nice gym! My son loves going there. I will join soon as well🙂
Niek Hinloopen
Niek Hinloopen
2023-02-15
Een super goede lessenserie kickboks gegeven door de trainer van Daan sport voor de 1e en 2e klas. Een aanrader voor scholen.
Meriem Dhahak
Meriem Dhahak
2023-02-13
This is a great gym with very friendly atmosphere and people! I was a bit hesitant due to my language barrier as I don't speak Dutch but everyone makes it so easy for me, the coaches are super nice and I like the diversity in levels so you can do it on your own pace. The kickboxing workout seems quite complete and I like the circuit training. I highly recommend this place!
RJ Meijer
RJ Meijer
2023-02-07
Sinds september 2020 ben ik werkzaam bij Daan! Sport. Dit is een sportschool waar je je direct thuis voelt. Naast dat ik er zelf werk, sport ik hier ook en heb nog nooit zo een fijne/huiselijke sfeer gevoelt in een sportschool. Ben je opzoek naar een sportschool met goede lessen, trainers en sfeer? Dan is het absoluut de moeite waard om een keertje een proefles te komen volgen, zodat je dit zelf kan ervaren! 😁
niels olijerhoek
niels olijerhoek
2022-12-22
Top sportschool goeie sfeer en goeie muziek. Je sport lekker op je eigen tempo of je nou helemaal kapot wil gaan of iets rustiger aan wil doen kan dat allebij. De trainers geven goede tips en helpen jou beter te worden in sporten en zijn zeer positief motiverend. Daarnaast heb je daarbuiten ook nog leuke evenementen die hij organiseert.
Andre Duijkers
Andre Duijkers
2022-12-20
Daan! Sport is een van mijn favorieten. Ik ben zelf lid via OneFit (hoewel ik me altijd als volwaardig lid behandeld voel) en de kickboks zaktraining op zaterdag ochtend is een vast onderdeel van mn week geworden waar ik elke keer weer naar uitkijk. Er wordt genoeg aandacht besteed aan techniek, maar tegelijkertijd is het een hele intensieve workout. Overigens kun je zelf heel veel invloed uitoefenen tijdens de training: ben je nog beginnend en is je conditie iets minder? Ook dat is geen probleem. Hier vind je geen vechtersbaasjes of grote ego's, maar dit is echt een bijzondere community van sporters die zichzelf én elkaar verder willen helpen. Heel erg blij met de trainingen van Daan en z'n bevlogen team!
M Handgraaf
M Handgraaf
2022-12-15
Leuke toegankelijke sportschool met goede diversiteit aan trainers. Voor ieder wat wils. En een vriendelijke sfeer, met daarnaast leuke evenement zoals bbq’s of community dagen. Kortom leuk.
Niels Handgraaf
Niels Handgraaf
2022-12-15
gezellig, laagdrempelige sportschool met een leuk aanbod aan lessen.
Peter Reffeltrath
Peter Reffeltrath
2022-12-15
Daan! Sport is een laagdrempelige sportschool waar iedereen op zijn of haar eigen niveau kan sporten. Daan heeft een geweldige sfeer weten neer te zetten waardoor iedereen zich thuis voelt en er met respect voor elkaar getraind kan worden. Ik kan iedereen aanraden om een keertje mee te doen om zelf te ervaren hoe leuk het is om bij Daan! te sporten.
Tennis the World
Tennis the World
2022-12-15
Alle Google Reviews

Veelgestelde vragen

Welke materialen heb ik nodig?

Je hebt bokshandschoenen, scheenbeschermers, een handdoek en een flesje water nodig. Vergeet je motivatie niet, en je bent good to go!

Kan ik zonder ervaring meedoen met deze les?

Dat kan zeker! We trainen gezellige groepen waarbij het niveau heel gemengd is.

Sparren jullie ook in deze les?

Soms wel. Wij vinden het leuk als je je geleerde technieken direct op een ander kunt toepassen. Uiteraard kun je bij je sparringpartner aangeven wanneer je niet te harde stoten wil ontvangen.

Zet de eerste stap!

En meld je vandaag nog aan voor een gratis proefles.