Kickboks Workout Volwassenen

De kickboks workout is een uitdagende training waarbij de kickboks technieken worden gebruikt om fit en weerbaarder te worden. In tegenstelling tot de bokszaktraining oefen je de technieken bij elkaar op de handschoenen. In de training hangt een respectvolle en gemoedelijke sfeer. Ben jij een ervaren kickbokser of heb je nog nooit handschoenen aan gehad? In beide gevallen word je uitgedaagd in de training. De trainer helpt je bij het juist uitvoeren van de technieken en daagt je uit op jouw niveau.

Zelfverdediging

Door het oefenen van diverse kickboks technieken leer je jezelf verdedigen. Hierdoor sta je sterker in je schoenen en krijg je meer zelfvertrouwen.

Fit worden en blijven

Je wordt flink uitgedaagd en er is veel aandacht voor het verbeteren van de algehele conditie. Je wordt en blijft dus ook nog eens super FIT! 

Meer energie!

Kickboksen is niet alleen super goed voor je maar ook ontzettend leuk om te doen! Na de training ga je met een voldaan gevoel naar huis.  

Materiaal

Handschoenen en scheenbeschermers worden verzorgd bij een gratis proefles. Vanuit hygiënisch oogpunt zijn eigen spullen na inschrijving een ‘must’. Deze verkopen wij ook aan de balie in de sportschool.

Liever alleen trainen?

Sport je liever niet in een groep en wil je werken aan jouw persoonlijke doelen? Daan Sports personal training helpt je jouw doelen bereiken!

Bekijk hier het volledige aanbod voor volwassenen. Daan! Sport biedt naast bokszaktrainingen ook groeplessen aan voor de jeugd – en seniorenbegeleiding in voeding en workshops.

Trainingsdagen

Maandag
20:00 – 21:00 uur
Woensdag
20:00 – 21:00 uur
Vrijdag
20:00 – 21:00 uur
Zaterdag
10:30 - 11:30 uur

Zet de eerste stap!

En meld je vandaag nog aan voor een gratis proefles.