Ladies Only Bokszaktraining Haarlem | Daan Sport
1850
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1850,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Ladies Only Bokszaktraining

Ladies Only Bokszaktraining

Een intensieve bokszaktraining speciaal voor vrouwen!

Iedere maandag van 19:00-20:00 uur.

 

Train je liever in een groep met alleen vrouwen? Dan is de Ladies Only Bokszaktraining bij Daan! Sport zeker iets voor jou! Deze lessen zijn alleen toegankelijk voor dames. Behalve de trainer zijn er geen mannen aanwezig.

 

De bokszaktraining is een pittige workout waarmee je je gehele lichaam traint. Je algehele conditie wordt verbeterd en het werkt stress verlagend. Daarnaast wordt er in deze lessen extra aandacht besteed aan de BBB, oftewel: Buik, Benen en Billen!

 

De trainingen worden laagdrempelig gegeven met motiverende muziek op de achtergrond. De oefeningen worden op verschillende niveaus aangeboden, waardoor de lessen toegankelijk zijn voor beginners, maar ook voor de gevorderde sporters.

 

In de trainingen gaan we aan het werk door combinaties op de zak te maken, met je trainingspartner samen oefeningen te doen en oefeningen met je eigen lichaamsgewicht in de zaal.

 

De bokszaktraining is intensief maar wordt op een uitdagende en speelse manier aangeboden. Het allerbelangrijkste blijft natuurlijk plezier maken!

 

Daan! Sport biedt naast bokszaktrainingen ook groeplessen voor de jeugd aan, personal training en sportieve bedrijfsuitjes.

Ladies Only bokszaktraining

Waarom Ladies Only Zaktraining bij Daan Sport?

 

✓Combinatie van kracht, cardio en uithoudingsvermogen
✓Extra aandacht voor de BBB-zone
✓Je wordt er SUPERFIT van
✓Je creëert zelfvertrouwen
✓Uitdagende, gevarieerde en gezellige lessen

De lessen worden gegeven op Maandagavond

 

Maandag: 19:00-20:00

Bekijk het lesrooster.

 

Klik hier voor onze tarieven

Materialen

 

Materialen (handschoenen en scheenbeschermers) worden verzorgd bij een gratis proefles. Vanuit hygiënisch oogpunt zijn eigen spullen na inschrijving een ‘must’.

 

Helaas is er nog geen douchegelegenheid bij Daan Sport.