Doe een grote onderhoudsbeurt

Tijdens deze grote onderhoudsbeurt van 12 weken ga je doormiddel van persoonlijke begeleiding werken aan jouw vitale leefstijl! Dit traject is specifiek gericht op mannen en dames die niet tevreden zijn met hun lichaam en hierom willen afvallen. Onze voedingsspecialiste Astrid de wilde (45 jr.) gaat jou begeleiden om op een gezonde manier af te vallen. Dit is dus géén crashdieet maar een veranderingen in je gehele leefstijl!

Hoe werkt het?

Fase 1

Waar sta je nu?

In deze fase gaan we jouw voeding en leefstijl analyseren met gebruik van een uitgebreide vragenlijst, intake, bodyscan en een adviesrapport.

Fase 2

Tijd voor de grote onderhoudsbeurt!

In deze fase ga je onder persoonlijke begeleiding aan de slag met je gezonde voeding, voldoende relax momenten en natuurlijk trainen in gezellige groepen.

Fase 3

Een vitale leefstijl!

Je weet nu welke voeding wel of niet goed voor je is en hoe je jouw nieuwe leefstijl vol kunt houden. Je voelt je energiek en zelfverzekerd.

Blij met jezelf

Je valt op een gezonde manier af. Hierdoor krijg je een positief zelfbeeld en meer zelfvertrouwen in het dagelijks leven!

Fit en vitaal

Door het veranderen van je lifestyle voel jij je weer fit en vitaal! Dit uit zich in meer zingeving en meer energie gedurende dag.

Duurzaam

We bouwen aan een fit lichaam en een sterke mindset, hierdoor leer je omgaan met je valkuilen en hou je het ook na het traject vol.

Inhoud traject

 •  vragenlijst;
 • eetdagboek bijhouden (drie dagen) in een document;
 • vier gesprekken van een uur (intake, gesprek na 4 weken, na 8 weken, eindevaluatie);
 • vier lichaamsmetingen (Tanita weegschaal);
 • wekelijks online coaching en persoonlijke adviezen;
 • weekevaluatie bijhouden
 • sportdoelen stellen
 • informatieboekjes;
 • dagmenu’s, recepten en praktische tips.

Het resultaat na 12 weken

 • heb je meer zelfvertrouwen;
 • ben je afgevallen
 • heb je meer energie in het dagelijks leven en in de trainingen;
 • zit je strakker in je vel;
 • weet je wat gezonde voeding is en hoe je dit toepast in je dagelijks leven;
 • weet je wat je valkuilen zijn en hoe je hier beter mee omgaat;
 • heb je een ijzersterke mindset en houd je meer balans tussen gezond en genieten.

Investering:

Ons nieuwe lifestyle traject de Grote Onderhoudsbeurt kost nu € 200,- per maand. Dit bedrag is inclusief onbeperkt sporten t.w.v. € 34,50. Je betaalt deze periode dus géén contributie.

Plan een intakegesprek  * = verplicht veld

  De ervaringen van onze leden

  niels olijerhoek
  niels olijerhoek
  2022-12-22
  Top sportschool goeie sfeer en goeie muziek. Je sport lekker op je eigen tempo of je nou helemaal kapot wil gaan of iets rustiger aan wil doen kan dat allebij. De trainers geven goede tips en helpen jou beter te worden in sporten en zijn zeer positief motiverend. Daarnaast heb je daarbuiten ook nog leuke evenementen die hij organiseert.
  Andre Duijkers
  Andre Duijkers
  2022-12-20
  Daan! Sport is een van mijn favorieten. Ik ben zelf lid via OneFit (hoewel ik me altijd als volwaardig lid behandeld voel) en de kickboks zaktraining op zaterdag ochtend is een vast onderdeel van mn week geworden waar ik elke keer weer naar uitkijk. Er wordt genoeg aandacht besteed aan techniek, maar tegelijkertijd is het een hele intensieve workout. Overigens kun je zelf heel veel invloed uitoefenen tijdens de training: ben je nog beginnend en is je conditie iets minder? Ook dat is geen probleem. Hier vind je geen vechtersbaasjes of grote ego's, maar dit is echt een bijzondere community van sporters die zichzelf én elkaar verder willen helpen. Heel erg blij met de trainingen van Daan en z'n bevlogen team!
  M Handgraaf
  M Handgraaf
  2022-12-15
  Leuke toegankelijke sportschool met goede diversiteit aan trainers. Voor ieder wat wils. En een vriendelijke sfeer, met daarnaast leuke evenement zoals bbq’s of community dagen. Kortom leuk.
  Niels Handgraaf
  Niels Handgraaf
  2022-12-15
  gezellig, laagdrempelige sportschool met een leuk aanbod aan lessen.
  Peter Reffeltrath
  Peter Reffeltrath
  2022-12-15
  Daan! Sport is een laagdrempelige sportschool waar iedereen op zijn of haar eigen niveau kan sporten. Daan heeft een geweldige sfeer weten neer te zetten waardoor iedereen zich thuis voelt en er met respect voor elkaar getraind kan worden. Ik kan iedereen aanraden om een keertje mee te doen om zelf te ervaren hoe leuk het is om bij Daan! te sporten.
  Tennis the World
  Tennis the World
  2022-12-15
  Fit For Football
  Fit For Football
  2022-12-15
  tanja reffeltrath
  tanja reffeltrath
  2022-12-15
  Hier kan ik sporten in een groepsles op mijn eigen niveau, krijg altijd een goede optie als het even niet lukt. Verder heel gezellig, kortom een plek waar iedereen kan vinden wat hij of zij zoekt
  Casper Dros
  Casper Dros
  2022-12-13
  Daan is een baas! Hele gave kickboks, zaktraining en andere workouts...
  Lucas Van Schie
  Lucas Van Schie
  2022-12-13
  Uitputtende proefles met huiselijke, relaxte en opbeurende sfeer gehad, hierna direct ingeschreven!
  Alle Google Reviews

  Zet de eerste stap!

  En meld je vandaag nog aan voor een gratis proefles.