Over Daan! Sport

Daan! Sport is de plek waar jij je meteen thuis zult voelen! Op onze unieke locatie geven wij trainingen van hoge kwaliteit met een gezellige sfeer voor jong en oud. Bij Daan! Sport helpen wij mensen met het bereiken van persoonlijke- en sportieve doelen en begeleiden we mensen naar een gezondere leefstijl doormiddel van groepslessen, personal training en/of lifestyle coaching. Wij bieden altijd een gratis proefles aan voor de groepslessen en een gratis intakegesprek aan voor persoonlijke begeleiding.

Locatie

De sportschool is gelegen in het voormalig V&D gebouw in het Winkelcentrum Schalkwijk, hier beschikken wij over een ruim dakterras en sportzalen: een grote dojo met zachte vloer en bokszakken en een fitnesszaal. Onze ruimte heeft een groot gevoel van vrijheid en bied ons de mogelijkheid om zowel binnen als buiten te sporten. 

De ingang bevindt zich aan de zijkant van het winkelcentrum aan de rand van de parkeerplaats. Boven de deur hangt een groot bord met ‘Daan! Sport erop. Hier ga je de trappen op omhoog en kom je op het grote dakterras uit. De ingang bevindt zich aan de linkerkant. In de sportschool bevinden zich twee kleedkamers en toiletten. Wij hebben géén douchegelegenheid.

Onze missie

Iedereen op een toegankelijke en plezierige manier meer voldoening geven in het leven doormiddel van groepslessen, personal training en/of lifestyle coaching.

Goede sfeer

 

In de sportschool hangt een gezellige en respectvolle sfeer. Hierdoor voel jij je meteen welkom en ga je met plezier naar de lessen.

Voor iedereen

 

Iedereen is welkom, ongeacht leeftijd of niveau. De trainingen zijn laagdrempelig voor beginners maar ook zeer uitdagend voor gevorderde sporters.

Persoonlijke aandacht

 

Jij bent belangrijk! Onze enthousiaste en ervaren trainers motiveren je en begeleiden jou in het juist uitvoeren van de oefeningen.

Ons verhaal

Anno januari 2017 begon Daan Handgraaf met het geven van diverse sportlessen. Al snel bleek dit een grootsucces, er bleek veel animo voor deelnamen en dit was het begin van Daan! Sport. In 2018 heeft Daan de kans met beide handen aangegrepen om, in het voormalig V&D-gebouw, een eigen sportschool te starten. Sindsdien heeft Daan! Sport zich ontwikkeld tot een unieke plek waar iedereen op een plezierige manier kan werken aan persoonlijke doelen. Dit doen zij doormiddel van groepslessen, personal training en/of lifestyle coaching. 

Ook hebben wij een mooie samenwerking opgebouwd met diverse partners zoals scholen, bedrijven, andere sportclubs en diverse maatschappelijke organisaties uit de wijk. Daarmee levert Daan! Sport een belangrijke maatschappelijke bijdrage aan een sociaal- en sportief klimaat in Haarlem, Schalkwijk. Daan! Sport is niet alleen een plek om te sporten, het is ook een ontmoetingsplek om mensen te leren kennen, plezier te maken en sterker in je schoenen te komen staan.

Zet de eerste stap!

En meld je vandaag nog aan voor een gratis proefles.