Over Daan! Sport

Daan! Sport is de plek waar jij je direct thuis voelt! Op onze unieke locatie geven wij trainingen van hoge kwaliteit met een gezellige sfeer voor jong en oud. Bij Daan! Sport helpen wij mensen met het bereiken van persoonlijke- en sportieve doelen en begeleiden wij mensen naar een gezondere leefstijl. Dit doen wij doormiddel van groepslessen, personal training en/of lifestyle coaching. Wij bieden altijd een gratis proefles aan voor de groepslessen en een gratis intakegesprek voor persoonlijke begeleiding.

Locatie

De sportschool is gelegen in het voormalig V&D gebouw in het Winkelcentrum Schalkwijk. Wij beschikken hier over een ruim dakterras en sportzalen: een grote dojo met een zachte vloer, bokszakken en een fitnesszaal. Onze ruimte heeft een groot gevoel van vrijheid en biedt ons de mogelijkheid om zowel binnen als buiten te sporten. 

De ingang bevindt zich aan de zijkant van het winkelcentrum aan de rand van de parkeerplaats. Boven de deur hangt een groot bord met ‘Daan! Sport’ erop. Hier ga je de trappen op omhoog en kom je op het grote dakterras uit. De ingang bevindt zich aan de linkerkant. De sportschool is voorzien van twee kleedkamers en meerdere toiletten. Wij hebben géén douchegelegenheid.

Onze missie

Kickboksen toegankelijk maken voor iedereen!

Goede sfeer

 

In de sportschool hangt een gezellige en respectvolle sfeer. Hierdoor voel jij je meteen welkom en ga je met plezier naar de lessen.

Voor iedereen

 

Iedereen is welkom, ongeacht leeftijd of niveau. De trainingen zijn laagdrempelig voor beginners maar ook zeer uitdagend voor gevorderde sporters.

Persoonlijke aandacht

 

Jij bent belangrijk! Onze enthousiaste en ervaren trainers motiveren je en begeleiden jou in het juist uitvoeren van de oefeningen.

Ons verhaal

Anno januari 2017 begon Daan Handgraaf met het geven van diverse sportlessen. Al snel bleek dit een grootsucces, er bleek veel animo voor deelnamen en dit was het begin van Daan! Sport. In 2018 heeft Daan de kans met beide handen aangegrepen om, in het voormalig V&D-gebouw, een eigen sportschool te starten. Sindsdien heeft Daan! Sport zich ontwikkeld tot een unieke plek waar iedereen op een plezierige manier kan werken aan persoonlijke doelen. Dit doen zij doormiddel van groepslessen, personal training en/of lifestyle coaching. 

Ook hebben wij een mooie samenwerking opgebouwd met diverse partners zoals scholen, bedrijven, andere sportclubs en diverse maatschappelijke organisaties uit de wijk. Daarmee levert Daan! Sport een belangrijke maatschappelijke bijdrage aan een sociaal- en sportief klimaat in Haarlem, Schalkwijk. Daan! Sport is niet alleen een plek om te sporten, het is ook een ontmoetingsplek om mensen te leren kennen, plezier te maken en sterker in je schoenen te komen staan.

De ervaringen van onze leden

divya Sharma
divya Sharma
2023-03-06
Nice gym! My son loves going there. I will join soon as well🙂
Niek Hinloopen
Niek Hinloopen
2023-02-15
Een super goede lessenserie kickboks gegeven door de trainer van Daan sport voor de 1e en 2e klas. Een aanrader voor scholen.
Meriem Dhahak
Meriem Dhahak
2023-02-13
This is a great gym with very friendly atmosphere and people! I was a bit hesitant due to my language barrier as I don't speak Dutch but everyone makes it so easy for me, the coaches are super nice and I like the diversity in levels so you can do it on your own pace. The kickboxing workout seems quite complete and I like the circuit training. I highly recommend this place!
RJ Meijer
RJ Meijer
2023-02-07
Sinds september 2020 ben ik werkzaam bij Daan! Sport. Dit is een sportschool waar je je direct thuis voelt. Naast dat ik er zelf werk, sport ik hier ook en heb nog nooit zo een fijne/huiselijke sfeer gevoelt in een sportschool. Ben je opzoek naar een sportschool met goede lessen, trainers en sfeer? Dan is het absoluut de moeite waard om een keertje een proefles te komen volgen, zodat je dit zelf kan ervaren! 😁
niels olijerhoek
niels olijerhoek
2022-12-22
Top sportschool goeie sfeer en goeie muziek. Je sport lekker op je eigen tempo of je nou helemaal kapot wil gaan of iets rustiger aan wil doen kan dat allebij. De trainers geven goede tips en helpen jou beter te worden in sporten en zijn zeer positief motiverend. Daarnaast heb je daarbuiten ook nog leuke evenementen die hij organiseert.
Andre Duijkers
Andre Duijkers
2022-12-20
Daan! Sport is een van mijn favorieten. Ik ben zelf lid via OneFit (hoewel ik me altijd als volwaardig lid behandeld voel) en de kickboks zaktraining op zaterdag ochtend is een vast onderdeel van mn week geworden waar ik elke keer weer naar uitkijk. Er wordt genoeg aandacht besteed aan techniek, maar tegelijkertijd is het een hele intensieve workout. Overigens kun je zelf heel veel invloed uitoefenen tijdens de training: ben je nog beginnend en is je conditie iets minder? Ook dat is geen probleem. Hier vind je geen vechtersbaasjes of grote ego's, maar dit is echt een bijzondere community van sporters die zichzelf én elkaar verder willen helpen. Heel erg blij met de trainingen van Daan en z'n bevlogen team!
M Handgraaf
M Handgraaf
2022-12-15
Leuke toegankelijke sportschool met goede diversiteit aan trainers. Voor ieder wat wils. En een vriendelijke sfeer, met daarnaast leuke evenement zoals bbq’s of community dagen. Kortom leuk.
Niels Handgraaf
Niels Handgraaf
2022-12-15
gezellig, laagdrempelige sportschool met een leuk aanbod aan lessen.
Peter Reffeltrath
Peter Reffeltrath
2022-12-15
Daan! Sport is een laagdrempelige sportschool waar iedereen op zijn of haar eigen niveau kan sporten. Daan heeft een geweldige sfeer weten neer te zetten waardoor iedereen zich thuis voelt en er met respect voor elkaar getraind kan worden. Ik kan iedereen aanraden om een keertje mee te doen om zelf te ervaren hoe leuk het is om bij Daan! te sporten.
Tennis the World
Tennis the World
2022-12-15
Alle Google Reviews

Zet de eerste stap!

En meld je vandaag nog aan voor een gratis proefles.