Over ons | Leuke Kickboks lessen in Haarlem | Daan Sport
757
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-757,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Over ons

Over Daan Sport

Daan! Sport is een sportschool waar je op een laagdrempelige en leuke manier kennis kunt maken met kickboksen.

Zelfverdediging

Daan Sport

 

In januari 2017 startten de eerste groepslessen van Daan! Sport in Haarlem. De groepen werden al snel druk bezocht met enthousiaste sporters. Er bleek vraag te zijn naar een ‘leuke’ kickbokstraining waarbij je niet alleen maar hoeft te ‘sparren’.

Kracht

Voor iedereen

 

Doordat wij kickboksen als middel zien en niet alleen als vechtsport, zijn de trainingen en workshops geschikt voor iedere doelgroep. Als je sport bij Daan Sport krijg je professionele begeleiding en train je in een gezellige groep.

Persoonlijke begeleiding

Over de trainer

 

Daan Handgraaf is de vaste trainer en oprichter van Daan! Sport. Met zijn CIOS-achtergrond, werkervaring en specialisaties op het gebied van kickboksen (SKMO) en krachttraining (Overload T.O.P. Trainer A) weet hij tijdens iedere training het uiterste uit de groep te halen.