Speciaal voor 10 vrouwen uit Haarlem e.o.

“GET IN SHAPE” 8 weken programma

✅  Afvallen met een programma op maat

✅  Effectief sporten onder persoonlijke begeleiding

✅  Voel je fitter en verbeter je levensstijl!

Ja, ik wil alle (start)informatie
Let op❗️Om kwaliteit te waarborgen zijn er wekelijks 5 plekken beschikbaar

 

Gezond afvallen? Fitter worden? Conditie opbouwen en verbeteren? Op naar een gezondere levensstijl?

Ons “GET IN SHAPE” programma is speciaal gemaakt om binnen 8 weken weer fitter en sterker te worden! De trainingen worden volledig persoonlijk ingericht, hierdoor zul je altijd uitgedaagd worden, maar precies doen wat goed is voor jouw lichaam! Of jij nou wil afvallen, je conditie wil verbeteren of naar een gezondere levensstijl wil werken, in dit programma helpen wij jou naar je doelen toe!

✅   Gratis intakegesprek – kijk wat bij jou past
✅   Personal training & small group training
✅   Gegarandeerd resultaat met de juiste aanpak
✅   Incl. tussentijdse evaluaties en metingen
Ja, ik wil alle (start)informatie

Wat biedt dit programma jou nog meer?

Stok achter de deur

Afspraak = afspraak. Dit zorgt ervoor dat je niet zomaar kan afmelden bij de trainer en je altijd consistent blijft trainen.

Begeleiding

De trainingen zijn volledig ingericht op wat jouw lichaam nodig heeft. De ervaren trainers leren jou op de juiste manier trainen.

Resultaat

Je boekt veel sneller resultaat doordat de training op maat wordt gemaakt. De trainer zorgt ervoor jij niet de kantjes ervan afloopt.

De ervaringen van onze leden

divya Sharma
divya Sharma
2023-03-06
Nice gym! My son loves going there. I will join soon as well🙂
Niek Hinloopen
Niek Hinloopen
2023-02-15
Een super goede lessenserie kickboks gegeven door de trainer van Daan sport voor de 1e en 2e klas. Een aanrader voor scholen.
Meriem Dhahak
Meriem Dhahak
2023-02-13
This is a great gym with very friendly atmosphere and people! I was a bit hesitant due to my language barrier as I don't speak Dutch but everyone makes it so easy for me, the coaches are super nice and I like the diversity in levels so you can do it on your own pace. The kickboxing workout seems quite complete and I like the circuit training. I highly recommend this place!
RJ Meijer
RJ Meijer
2023-02-07
Sinds september 2020 ben ik werkzaam bij Daan! Sport. Dit is een sportschool waar je je direct thuis voelt. Naast dat ik er zelf werk, sport ik hier ook en heb nog nooit zo een fijne/huiselijke sfeer gevoelt in een sportschool. Ben je opzoek naar een sportschool met goede lessen, trainers en sfeer? Dan is het absoluut de moeite waard om een keertje een proefles te komen volgen, zodat je dit zelf kan ervaren! 😁
niels olijerhoek
niels olijerhoek
2022-12-22
Top sportschool goeie sfeer en goeie muziek. Je sport lekker op je eigen tempo of je nou helemaal kapot wil gaan of iets rustiger aan wil doen kan dat allebij. De trainers geven goede tips en helpen jou beter te worden in sporten en zijn zeer positief motiverend. Daarnaast heb je daarbuiten ook nog leuke evenementen die hij organiseert.
Andre Duijkers
Andre Duijkers
2022-12-20
Daan! Sport is een van mijn favorieten. Ik ben zelf lid via OneFit (hoewel ik me altijd als volwaardig lid behandeld voel) en de kickboks zaktraining op zaterdag ochtend is een vast onderdeel van mn week geworden waar ik elke keer weer naar uitkijk. Er wordt genoeg aandacht besteed aan techniek, maar tegelijkertijd is het een hele intensieve workout. Overigens kun je zelf heel veel invloed uitoefenen tijdens de training: ben je nog beginnend en is je conditie iets minder? Ook dat is geen probleem. Hier vind je geen vechtersbaasjes of grote ego's, maar dit is echt een bijzondere community van sporters die zichzelf én elkaar verder willen helpen. Heel erg blij met de trainingen van Daan en z'n bevlogen team!
M Handgraaf
M Handgraaf
2022-12-15
Leuke toegankelijke sportschool met goede diversiteit aan trainers. Voor ieder wat wils. En een vriendelijke sfeer, met daarnaast leuke evenement zoals bbq’s of community dagen. Kortom leuk.
Niels Handgraaf
Niels Handgraaf
2022-12-15
gezellig, laagdrempelige sportschool met een leuk aanbod aan lessen.
Peter Reffeltrath
Peter Reffeltrath
2022-12-15
Daan! Sport is een laagdrempelige sportschool waar iedereen op zijn of haar eigen niveau kan sporten. Daan heeft een geweldige sfeer weten neer te zetten waardoor iedereen zich thuis voelt en er met respect voor elkaar getraind kan worden. Ik kan iedereen aanraden om een keertje mee te doen om zelf te ervaren hoe leuk het is om bij Daan! te sporten.
Tennis the World
Tennis the World
2022-12-15
Alle Google Reviews

Zet de eerste stap!

En vraag nu alle (start)informatie aan
Ja, ik wil alle (start)informatie

"Goede lessen op je eigen niveau. Ik vind met name de sfeer ook echt goed, iedereen komt voor het sporten. Verder geen gedoe, je mag lekker jezelf zijn. Heb ook echt het idee dat je 'beter' wordt."

Béate Heru Utomo39 jaar

"Leuke afwisselende lessen in een gezellige groep! Daan zorgt voor een fijne motiverende groepsdynamiek en voelt tegelijkertijd goed aan waar individuele aandacht nodig is. Geen les is hetzelfde waardoor je telkens wordt uitgedaagd op nieuwe manieren en constant gemotiveerd blijft. Ook in de corona tijd doet Daan er alles aan om het sporten voor iedereen op een veilige manier leuk en toegankelijk te blijven maken!"

Alyssa24 Jaar

"Mijn zoon zit op kickboksen en vind het geweldig. Hij is gegroeid in zelfvertrouwen . Daan is een leuke leraar die iedere les weer zorgt voor uitdaging in combinatie met plezier. Ook organiseert hij activiteiten voor de jeugd wat het sporten natuurlijk extra leuk maakt."

Moeder

"Fijne sportschool waar de lessen laagdrempelig worden aan geboden maar ook zwaar en/of kwalitatief hoog zijn. Leuke groep en fijne sfeer :)"

Youri18 Jaar

“GET IN SHAPE” 8 weken programma! Vul hieronder je gegevens in voor alle (start)informatie    Bel mij terug


    * = verplicht veld

    [multistep "1-1-/bedankt-voor-je-aanvraag/"]