Speciaal voor 10 vrouwen uit Haarlem e.o.

“GET IN SHAPE” 8 weken programma

✅  Afvallen met een programma op maat

✅  Effectief sporten onder persoonlijke begeleiding

✅  Voel je fitter en verbeter je levensstijl!

Ja, ik wil alle (start)informatie
Let op❗️Om kwaliteit te waarborgen zijn er wekelijks 5 plekken beschikbaar

 

Gezond afvallen? Fitter worden? Conditie opbouwen en verbeteren? Op naar een gezondere levensstijl?

Ons “GET IN SHAPE” programma is speciaal gemaakt om binnen 8 weken weer fitter en sterker te worden! De trainingen worden volledig persoonlijk ingericht, hierdoor zul je altijd uitgedaagd worden, maar precies doen wat goed is voor jouw lichaam! Of jij nou wil afvallen, je conditie wil verbeteren of naar een gezondere levensstijl wil werken, in dit programma helpen wij jou naar je doelen toe!

✅   Gratis intakegesprek – kijk wat bij jou past
✅   Personal training & small group training
✅   Gegarandeerd resultaat met de juiste aanpak
✅   Incl. tussentijdse evaluaties en metingen
Ja, ik wil alle (start)informatie

Wat biedt dit programma jou nog meer?

Stok achter de deur

Afspraak = afspraak. Dit zorgt ervoor dat je niet zomaar kan afmelden bij de trainer en je altijd consistent blijft trainen.

Begeleiding

De trainingen zijn volledig ingericht op wat jouw lichaam nodig heeft. De ervaren trainers leren jou op de juiste manier trainen.

Resultaat

Je boekt veel sneller resultaat doordat de training op maat wordt gemaakt. De trainer zorgt ervoor jij niet de kantjes ervan afloopt.

Zet de eerste stap!

En vraag nu alle (start)informatie aan
Ja, ik wil alle (start)informatie

"Goede lessen op je eigen niveau. Ik vind met name de sfeer ook echt goed, iedereen komt voor het sporten. Verder geen gedoe, je mag lekker jezelf zijn. Heb ook echt het idee dat je 'beter' wordt."

Béate Heru Utomo39 jaar

"Leuke afwisselende lessen in een gezellige groep! Daan zorgt voor een fijne motiverende groepsdynamiek en voelt tegelijkertijd goed aan waar individuele aandacht nodig is. Geen les is hetzelfde waardoor je telkens wordt uitgedaagd op nieuwe manieren en constant gemotiveerd blijft. Ook in de corona tijd doet Daan er alles aan om het sporten voor iedereen op een veilige manier leuk en toegankelijk te blijven maken!"

Alyssa24 Jaar

"Mijn zoon zit op kickboksen en vind het geweldig. Hij is gegroeid in zelfvertrouwen . Daan is een leuke leraar die iedere les weer zorgt voor uitdaging in combinatie met plezier. Ook organiseert hij activiteiten voor de jeugd wat het sporten natuurlijk extra leuk maakt."

Moeder

"Fijne sportschool waar de lessen laagdrempelig worden aan geboden maar ook zwaar en/of kwalitatief hoog zijn. Leuke groep en fijne sfeer :)"

Youri18 Jaar

“GET IN SHAPE” 8 weken programma! Vul hieronder je gegevens in voor alle (start)informatie    Bel mij terug

    * = verplicht veld