Personal Training Haarlem

Train je liever niet in een groep? Of heb je vooral iemand nodig die ervoor zorgt dat jij er niet de kantjes vanaf loopt? Dan gaan onze personal trainingen jou zeker helpen bij het realiseren van je doelen.

Of dit doel nu is: afvallen, sterker worden, je conditie verbeteren, beter functioneren in het dagelijks leven of beter leren kickboksen, wij gaan jou hierbij helpen!

Een personal trainer haalt je uit je comfortzone en zorgt dat jij net even dat stapje extra zet. Door middel van een gevarieerd trainingsprogramma werken we samen aan jouw gewenste resultaat.

Voordat we beginnen, evalueren we de vorige training en stappen we gelijk in op het juiste niveau.

De trainingen worden gegeven bij ons in de sportschool, waar wij beschikken over een dojo- en fitness ruimte. Train je liever in de buitenlucht? Dat kan, wij beschikken over een eigen dakterras!

Train je liever met z’n 2e of met een samengestelde groep van maximaal 8 personen? Kies dan voor small group training, neem contact op voor de mogelijkheden.

Waarom personal training bij Daan! sport?

  • Persoonlijke aandacht
  • Ervaren en gediplomeerde trainers
  • Gratis intake en evaluatiegesprekken
  • Trainen wanneer het jou uitkomt
  • Trainen in de sportschool of op het dakterras
  • Uitdagende en gevarieerde mogelijkheden

Daan! Sport biedt naast personal training ook groeplessen voor de jeugd aan, small group training en sportieve bedrijfsuitjes.

Afspraak formulier voor gratis intake gesprek    Bel mij terug

    * = verplicht veld