Personal Training Haarlem

De trainingen worden volledig persoonlijk ingericht, hierdoor zul je altijd uitgedaagd worden maar precies doen wat goed is voor jouw lichaam! De enthousiaste en deskundige trainers letten goed op de uitvoering en motiveren jou waardoor je altijd het maximale uit de training haalt binnen jouw eigen kunnen. 

De trainingen worden gegeven bij ons in de sportschool, waar wij beschikken over een dojo- en fitness ruimte. Train je liever in de buitenlucht? Dat kan, wij beschikken over een eigen dakterras!

Stok achter de deur

Afspraak = afspraak. Dit zorgt ervoor dat je niet zomaar kan afmelden bij de trainer en je altijd consistent blijft trainen.

Begeleiding

De trainingen zijn volledig ingericht op wat jouw lichaam nodig heeft. De ervaren trainers leren jou op de juiste manier trainen.

Resultaat

Je boekt veel sneller resultaat doordat de training op maat wordt gemaakt. De trainer zorgt ervoor jij niet de kantjes ervan afloopt.

Trainen met een groepje?

Sport je liever niet in een groep en wil je werken aan jouw persoonlijke doelen? Daan Sports personal training helpt je jouw doelen bereiken!

Bekijk hier het volledige aanbod voor volwassenen. Daan! Sport biedt naast bokszaktrainingen ook groeplessen aan voor de jeugd – en seniorenbegeleiding in voeding en workshops.

Afspraak formulier voor gratis intake gesprek    Bel mij terug

    * = verplicht veld

    Zet de eerste stap!

    En meld je vandaag nog aan voor een gratis proefles.