Personal Training Haarlem

Kies je voor personal training bij Daan Sport? Dan worden de trainingen volledig op maat ingericht, zodat je altijd wordt uitgedaagd maar alleen doet wat goed is voor jouw lichaam! De enthousiaste en deskundige trainers letten goed op de uitvoering en motiveren je, zodat je altijd het maximale uit de training haalt binnen jouw eigen kunnen. De trainingen worden gegeven in onze sportschool, waar we beschikken over een dojo en fitnessruimte. Wil je liever buiten trainen? Dat kan, we hebben ons eigen dakterras!

Benieuwd naar onze trainers? Maak hieronder kennis met het team!

Personal Trainer

Noah Hartog

Opleidingen & Ervaring
Milo Education | Personal Trainer
Sport en Gezondheid op het ROC van Amsterdam
Fitness trainer A

Specialisaties
Kracht-conditietraining
Sportmassage

Kenmerken
Persoonlijke verbinding
Motiverend
Grensverleggend
Resultaatgericht

Personal Trainer

Robert Fumo

Opleidingen & Ervaring
SKMO Kickbokstrainer A&B
Milo Education | Personal Trainer

Specialisaties
Padsen
Kickboksen
Muay Thai
HIIT

Kenmerken
Enthousiast
Doelgericht trainen
Oog voor techniek

Personal Trainer

Jean Meijer

Opleidingen & Ervaring
Milo Education | Personal Trainer
Sportkunde HBO
DHDA Personal Trainer licentie
AALO SeniorFit

Specialisaties
Krachttraining
HIIT

Kenmerken
Coachen
Motiverend
Vrolijk

Personal Trainer

Mustafa Mirza

Opleidingen & Ervaring
SKMO kickboks leraar B
Sport & bewegen ROC niveau 3

Specialisaties
Boksen (padsen, wedstrijdgericht trainen)
Kickboksen
Conditioneel(kick)boksen

Kenmerken
Sociaal
Doelgericht trainen
Oog voor techniek

Personal Trainer

Jaïr Stemps

Opleidingen & Ervaring
CIOS niveau 4
Fitvak vak A & B
Sportmassage
SKMO kickbokstrainer

Specialisaties
Kickboksen (wedstrijdgericht)
Krachttraining
Voedingsadviezen

Kenmerken
Push je naar je grens
Fanatiek
Gezellig
Sociaal

Personal Trainer

Boyd Hof

Opleidingen & Ervaring
CIOS sport en bewegen
T.O.P. Trainer A Overload World Wide
HBO Fysiotherapie
Dry needling
Minor Sport en Prestatie psychologie

Specialisaties
(Sport) revalidatie
Kracht- en conditie training
Pads training

Kenmerken
Sociaal
Doel gericht
Open minded

Waarom personal training?

Personal training bij Daan!Sport biedt talloze voordelen voor iedereen die zijn of haar fitnessdoelen wil bereiken. Je krijgt de persoonlijke aandacht en begeleiding die je nodig hebt om jouw optimale fitheid en gezondheid te bereiken. Daarnaast wordt er een trainingsprogramma speciaal voor jou ingericht en ontvang je voortdurende motivatie en ondersteuning van je personal trainer.

✓ Stok achter de deur
✓ Persoonlijke begeleiding
✓ Veel resultaat

Trainen met een groepje?

Sport je liever niet in een groep en wil je werken aan jouw persoonlijke doelen? Daan Sports personal training helpt je jouw doelen bereiken! Bekijk hier het volledige aanbod voor volwassenen. Daan! Sport biedt naast bokszaktrainingen ook groeplessen aan voor de jeugd – en seniorenbegeleiding in voeding en workshops.

Afspraak formulier voor gratis intake gesprek  Bel mij terug


  * = verplicht veld

  [multistep "1-1-/bedankt-voor-je-aanvraag/"]

  De ervaringen van onze leden

  divya Sharma
  divya Sharma
  2023-03-06
  Nice gym! My son loves going there. I will join soon as well🙂
  Niek Hinloopen
  Niek Hinloopen
  2023-02-15
  Een super goede lessenserie kickboks gegeven door de trainer van Daan sport voor de 1e en 2e klas. Een aanrader voor scholen.
  Meriem Dhahak
  Meriem Dhahak
  2023-02-13
  This is a great gym with very friendly atmosphere and people! I was a bit hesitant due to my language barrier as I don't speak Dutch but everyone makes it so easy for me, the coaches are super nice and I like the diversity in levels so you can do it on your own pace. The kickboxing workout seems quite complete and I like the circuit training. I highly recommend this place!
  RJ Meijer
  RJ Meijer
  2023-02-07
  Sinds september 2020 ben ik werkzaam bij Daan! Sport. Dit is een sportschool waar je je direct thuis voelt. Naast dat ik er zelf werk, sport ik hier ook en heb nog nooit zo een fijne/huiselijke sfeer gevoelt in een sportschool. Ben je opzoek naar een sportschool met goede lessen, trainers en sfeer? Dan is het absoluut de moeite waard om een keertje een proefles te komen volgen, zodat je dit zelf kan ervaren! 😁
  niels olijerhoek
  niels olijerhoek
  2022-12-22
  Top sportschool goeie sfeer en goeie muziek. Je sport lekker op je eigen tempo of je nou helemaal kapot wil gaan of iets rustiger aan wil doen kan dat allebij. De trainers geven goede tips en helpen jou beter te worden in sporten en zijn zeer positief motiverend. Daarnaast heb je daarbuiten ook nog leuke evenementen die hij organiseert.
  Andre Duijkers
  Andre Duijkers
  2022-12-20
  Daan! Sport is een van mijn favorieten. Ik ben zelf lid via OneFit (hoewel ik me altijd als volwaardig lid behandeld voel) en de kickboks zaktraining op zaterdag ochtend is een vast onderdeel van mn week geworden waar ik elke keer weer naar uitkijk. Er wordt genoeg aandacht besteed aan techniek, maar tegelijkertijd is het een hele intensieve workout. Overigens kun je zelf heel veel invloed uitoefenen tijdens de training: ben je nog beginnend en is je conditie iets minder? Ook dat is geen probleem. Hier vind je geen vechtersbaasjes of grote ego's, maar dit is echt een bijzondere community van sporters die zichzelf én elkaar verder willen helpen. Heel erg blij met de trainingen van Daan en z'n bevlogen team!
  M Handgraaf
  M Handgraaf
  2022-12-15
  Leuke toegankelijke sportschool met goede diversiteit aan trainers. Voor ieder wat wils. En een vriendelijke sfeer, met daarnaast leuke evenement zoals bbq’s of community dagen. Kortom leuk.
  Niels Handgraaf
  Niels Handgraaf
  2022-12-15
  gezellig, laagdrempelige sportschool met een leuk aanbod aan lessen.
  Peter Reffeltrath
  Peter Reffeltrath
  2022-12-15
  Daan! Sport is een laagdrempelige sportschool waar iedereen op zijn of haar eigen niveau kan sporten. Daan heeft een geweldige sfeer weten neer te zetten waardoor iedereen zich thuis voelt en er met respect voor elkaar getraind kan worden. Ik kan iedereen aanraden om een keertje mee te doen om zelf te ervaren hoe leuk het is om bij Daan! te sporten.
  Tennis the World
  Tennis the World
  2022-12-15
  Alle Google Reviews

  Veelgestelde vragen

  Wat zijn de kosten van personal training?

  Een uur personal training kost €50,00. Wil je met zijn tweeën trainen? Gezellig! Dan kost een training voor jullie samen €75,00 per uur.

  Hoe kan ik starten met personal training?

  Je kunt een gratis intakegesprek inplannen via: www.daansport.nl/personal-training/, hierna zal je trainer je verder op weg helpen.

  Op welke dagen kan ik trainen?

  In principe zou je elke dag kunnen trainen, al raden wij aan om ook wat rust tussendoor te nemen. Wij zoeken de juiste trainer voor je uit en met die trainer stem je de trainingsdagen af.

  Hoe werkt de betaling?

  Je krijgt van ons elke eerste week van de volgende maand een factuur per mail, welke je binnen de betalingstermijn dient te voldoen.

  Zet de eerste stap!

  En meld je vandaag nog aan voor een gratis proefles.