Zet nu de eerste stap en start met een proefweek!

✅ Trainen in een gezellige sfeer

✅  Persoonlijke aandacht

✅  Uitdagend en toegankelijk voor ieder niveau

Ja, ik wil starten

Let op❗️Om kwaliteit te waarborgen is er een beperkt aantal plekken beschikbaar!

Wat kun je verwachten van onze groepslessen?

Daan! Sport is de plek waar jij je meteen thuis zult voelen! Op onze unieke locatie geven wij kickboks trainingen van hoge kwaliteit met een gezellige sfeer voor jong en oud.  Om jou te helpen om de eerste stap te zetten bieden wij een proefweek aan, zodat jij (of jouw zoon/dochter) vrijblijvend de sfeer kan komen proeven!

✅  1 week onbeperkt sporten voor €7,50
✅  Gratis gebruik van leenmaterialen (handschoenen & scheenbeschermers)
✅  De proefweek is vrijblijvend, je zit dus nergens aan vast!
✅  Kom erachter welke lessen bij jou passen!

Ja, ik wil beginnen

Het aanbod van Daan! Sport

Bokszaktraining

Kickboks workout

Strength & Conditioning

Jeugd kickboksen vanaf 6 jaar

Waarom beginnen?

WORDT FIT EN BLIJF FIT

Door de hoge intensiteit van de les en de afwisseling van kracht & uithoudingsvermogen wordt jij binnen de kortste keren super fit.

WORDT WEERBAAR

Jezelf maximaal uitdagen tijdens een training en het leren van diverse stoot- en traptechnieken geeft een boost aan zelfvertrouwen.

STRESS ONTLADEN

Kickboksen is dé ideale manier al je frustraties eruit te rammen. Je gaat altijd met een voldaan, blij en trots gevoel naar huis.

Zet de eerste stap!

En boek nu een proefweek voor slechts €7,50
Klik hier

De ervaringen van onze leden

divya Sharma
divya Sharma
2023-03-06
Nice gym! My son loves going there. I will join soon as well🙂
Niek Hinloopen
Niek Hinloopen
2023-02-15
Een super goede lessenserie kickboks gegeven door de trainer van Daan sport voor de 1e en 2e klas. Een aanrader voor scholen.
Meriem Dhahak
Meriem Dhahak
2023-02-13
This is a great gym with very friendly atmosphere and people! I was a bit hesitant due to my language barrier as I don't speak Dutch but everyone makes it so easy for me, the coaches are super nice and I like the diversity in levels so you can do it on your own pace. The kickboxing workout seems quite complete and I like the circuit training. I highly recommend this place!
RJ Meijer
RJ Meijer
2023-02-07
Sinds september 2020 ben ik werkzaam bij Daan! Sport. Dit is een sportschool waar je je direct thuis voelt. Naast dat ik er zelf werk, sport ik hier ook en heb nog nooit zo een fijne/huiselijke sfeer gevoelt in een sportschool. Ben je opzoek naar een sportschool met goede lessen, trainers en sfeer? Dan is het absoluut de moeite waard om een keertje een proefles te komen volgen, zodat je dit zelf kan ervaren! 😁
niels olijerhoek
niels olijerhoek
2022-12-22
Top sportschool goeie sfeer en goeie muziek. Je sport lekker op je eigen tempo of je nou helemaal kapot wil gaan of iets rustiger aan wil doen kan dat allebij. De trainers geven goede tips en helpen jou beter te worden in sporten en zijn zeer positief motiverend. Daarnaast heb je daarbuiten ook nog leuke evenementen die hij organiseert.
Andre Duijkers
Andre Duijkers
2022-12-20
Daan! Sport is een van mijn favorieten. Ik ben zelf lid via OneFit (hoewel ik me altijd als volwaardig lid behandeld voel) en de kickboks zaktraining op zaterdag ochtend is een vast onderdeel van mn week geworden waar ik elke keer weer naar uitkijk. Er wordt genoeg aandacht besteed aan techniek, maar tegelijkertijd is het een hele intensieve workout. Overigens kun je zelf heel veel invloed uitoefenen tijdens de training: ben je nog beginnend en is je conditie iets minder? Ook dat is geen probleem. Hier vind je geen vechtersbaasjes of grote ego's, maar dit is echt een bijzondere community van sporters die zichzelf én elkaar verder willen helpen. Heel erg blij met de trainingen van Daan en z'n bevlogen team!
M Handgraaf
M Handgraaf
2022-12-15
Leuke toegankelijke sportschool met goede diversiteit aan trainers. Voor ieder wat wils. En een vriendelijke sfeer, met daarnaast leuke evenement zoals bbq’s of community dagen. Kortom leuk.
Niels Handgraaf
Niels Handgraaf
2022-12-15
gezellig, laagdrempelige sportschool met een leuk aanbod aan lessen.
Peter Reffeltrath
Peter Reffeltrath
2022-12-15
Daan! Sport is een laagdrempelige sportschool waar iedereen op zijn of haar eigen niveau kan sporten. Daan heeft een geweldige sfeer weten neer te zetten waardoor iedereen zich thuis voelt en er met respect voor elkaar getraind kan worden. Ik kan iedereen aanraden om een keertje mee te doen om zelf te ervaren hoe leuk het is om bij Daan! te sporten.
Tennis the World
Tennis the World
2022-12-15
Alle Google Reviews