Gezellig sporten met leeftijdsgenoten in Haarlem (Schalkwijk)

Op een verantwoorde manier gezellig sporten met leeftijdsgenoten? Doe dan mee met de groepslessen voor senioren. Kracht, conditie en weerbaarheid in een afwisselende les voor 60+ers. De les wordt gegeven door ervaren en gediplomeerde trainers. Persoonlijke aandacht en een gezellige sfeer in de groep vinden wij erg belangrijk! De les is geschikt 60+ers en iedereen die zich een senior voelt. De oefeningen worden aangeboden op verschillende niveaus, zo is de les toegankelijk en uitdagend voor iedereen.

Blijf zelfredzaam

Door te sporten vertraag je het verouderingsproces. Hierdoor blijven alledaagse handelingen u makkelijker af gaan.

Sociaal

Leer nieuwe mensen kennen door gezellig te sporten. Na afloop drinken we samen een gratis bakje koffie.

Energie

Door te sporten voelt u zich jonger en fitter. Hierdoor krijg je meer energie in het dagelijks leven.

Aanvullende informatie

De eerste les is gratis. Daarna kost het abonnement €29,50 per maand en is na 3 maanden maandelijks opzegbaar. Wij rekenen geen administratie -en/of inschrijfkosten. Aanmelden kan door op deze link te klikken of door een mailtje te sturen naar: info@daansport.nl of telefonisch via 06-48355806

Liever alleen trainen?

Bekijk hier het volledige aanbod voor volwassenen. Daan! Sport biedt naast bokszaktrainingen ook groeplessen aan voor de jeugd – en senioren, begeleiding in voeding en workshops.

Trainingsdagen

Donderdag
09:30 - 10:30

Meld je hier aan voor een gratis proefles!

Door op deze link te klikken, door een mailtje te sturen naar: info@daansport.nl of telefonisch via +316 483 558 06

Veel voorkomende vragen: 

Waar wordt deze les gegeven?

De les wordt gegeven bij ons in de sportschool of bij ons op het dakterras. Hier beschikken wij over alle materialen en een zachte sportvloer. Ook hebben wij een koffiecorner om gezellig na het sporten nog even samen een kopje koffie te drinken.

Wanneer worden de lessen gegeven?

Iedere donderdag van 09:30-10:30 uur. Bij voldoende animo starten wij ook met een groep op dinsdagochtend. 

Voor welke leeftijd is deze les?

De les is geschikt 60+ers en iedereen die zich een senior voelt. De oefeningen worden aangeboden op verschillende niveaus, zo is de les toegankelijk en uitdagend voor iedereen.

Hoe kan mijzelf aanmelden voor een gratis proefles?

Door op deze link te klikken of door een mailtje te sturen naar: info@daansport.nl of telefonisch via 06-48355806

Wat zijn de kosten?

De eerste les is gratis. Daarna kost het abonnement €29,50 per maand en is na 3 maanden maandelijks opzegbaar. Wij rekenen geen administratie -en/of inschrijfkosten. 

Hoe word ik lid na de proefles?

Na afloop van de proefles kunt u een inschrijfformulier meenemen. Als u dat wilt, kunt u zich natuurlijk ook direct inschrijven aan de balie.  

Mag ik iemand meenemen?

Natuurlijk! Samen sporten is altijd leuk. Laat deze persoon zich wel even aanmelden voor een proefles. Kijk ook naar onze ledenactie op de website.

Hoe gaan wij om met corona?

Wij volgen te alle tijden de maatregelen van het RIVM. Ook wordt er extra aandacht besteed aan hygiëne. Wij vinden het erg belangrijk dat iedereen zich veilig voelt.