Small Group Training Haarlem

Wil je liever niet in een grote groep trainen of trainen met een eigen samengestelde groep? Kies dan voor small group training! Het thema, doel, prijs en tijdstip worden in onderling overleg vastgesteld. Zo kun je kiezen uit kickboksen, bokszaktraining, circuittraining en yoga. De enthousiaste en deskundige trainer let goed op de uitvoering en motiveert de groep, zodat iedereen altijd het maximale uit de training haalt.

De trainingen vinden plaats in onze sportschool, waar we beschikken over een dojo en fitnessruimte. Wil je liever buiten trainen? Dat kan, we hebben ons eigen dakterras!

Stok achter de deur

Afspraak = afspraak. Dit zorgt ervoor dat je niet zomaar kan afmelden bij de trainer en de groep altijd consistent blijft trainen.

Begeleiding

De trainingen zijn volledig ingericht op het niveau van de groep. De ervaren trainer leert jullie op de juiste manier trainen.

Resultaat

Je boekt veel sneller resultaat doordat de trainingen op maat worden gemaakt. De trainer zorgt ervoor dat groep niet de kantjes ervan afloopt.

Materiaal

Handschoenen en scheenbeschermers zijn inbegrepen bij een gratis proefles. Vanuit hygiënisch oogpunt zijn eigen spullen na inschrijving een ‘must’. Deze verkopen wij ook aan de balie in de sportschool.

Liever alleen trainen?

Sport je liever niet in een groep en wil je werken aan jouw persoonlijke doelen? Daan Sports personal training helpt je jouw doelen bereiken!

Bekijk hier het volledige aanbod voor volwassenen. Daan! Sport biedt naast bokszaktrainingen ook groeplessen aan voor de jeugd – en seniorenbegeleiding in voeding en workshops.

Afspraak formulier voor gratis intake gesprek  Bel mij terug


  * = verplicht veld

  [multistep "1-1-/bedankt-voor-je-aanvraag/"]

  De ervaringen van onze leden

  divya Sharma
  divya Sharma
  2023-03-06
  Nice gym! My son loves going there. I will join soon as well🙂
  Niek Hinloopen
  Niek Hinloopen
  2023-02-15
  Een super goede lessenserie kickboks gegeven door de trainer van Daan sport voor de 1e en 2e klas. Een aanrader voor scholen.
  Meriem Dhahak
  Meriem Dhahak
  2023-02-13
  This is a great gym with very friendly atmosphere and people! I was a bit hesitant due to my language barrier as I don't speak Dutch but everyone makes it so easy for me, the coaches are super nice and I like the diversity in levels so you can do it on your own pace. The kickboxing workout seems quite complete and I like the circuit training. I highly recommend this place!
  RJ Meijer
  RJ Meijer
  2023-02-07
  Sinds september 2020 ben ik werkzaam bij Daan! Sport. Dit is een sportschool waar je je direct thuis voelt. Naast dat ik er zelf werk, sport ik hier ook en heb nog nooit zo een fijne/huiselijke sfeer gevoelt in een sportschool. Ben je opzoek naar een sportschool met goede lessen, trainers en sfeer? Dan is het absoluut de moeite waard om een keertje een proefles te komen volgen, zodat je dit zelf kan ervaren! 😁
  niels olijerhoek
  niels olijerhoek
  2022-12-22
  Top sportschool goeie sfeer en goeie muziek. Je sport lekker op je eigen tempo of je nou helemaal kapot wil gaan of iets rustiger aan wil doen kan dat allebij. De trainers geven goede tips en helpen jou beter te worden in sporten en zijn zeer positief motiverend. Daarnaast heb je daarbuiten ook nog leuke evenementen die hij organiseert.
  Andre Duijkers
  Andre Duijkers
  2022-12-20
  Daan! Sport is een van mijn favorieten. Ik ben zelf lid via OneFit (hoewel ik me altijd als volwaardig lid behandeld voel) en de kickboks zaktraining op zaterdag ochtend is een vast onderdeel van mn week geworden waar ik elke keer weer naar uitkijk. Er wordt genoeg aandacht besteed aan techniek, maar tegelijkertijd is het een hele intensieve workout. Overigens kun je zelf heel veel invloed uitoefenen tijdens de training: ben je nog beginnend en is je conditie iets minder? Ook dat is geen probleem. Hier vind je geen vechtersbaasjes of grote ego's, maar dit is echt een bijzondere community van sporters die zichzelf én elkaar verder willen helpen. Heel erg blij met de trainingen van Daan en z'n bevlogen team!
  M Handgraaf
  M Handgraaf
  2022-12-15
  Leuke toegankelijke sportschool met goede diversiteit aan trainers. Voor ieder wat wils. En een vriendelijke sfeer, met daarnaast leuke evenement zoals bbq’s of community dagen. Kortom leuk.
  Niels Handgraaf
  Niels Handgraaf
  2022-12-15
  gezellig, laagdrempelige sportschool met een leuk aanbod aan lessen.
  Peter Reffeltrath
  Peter Reffeltrath
  2022-12-15
  Daan! Sport is een laagdrempelige sportschool waar iedereen op zijn of haar eigen niveau kan sporten. Daan heeft een geweldige sfeer weten neer te zetten waardoor iedereen zich thuis voelt en er met respect voor elkaar getraind kan worden. Ik kan iedereen aanraden om een keertje mee te doen om zelf te ervaren hoe leuk het is om bij Daan! te sporten.
  Tennis the World
  Tennis the World
  2022-12-15
  Alle Google Reviews

  Zet de eerste stap!

  En meld je vandaag nog aan voor een gratis proefles.