Small Group Training Haarlem

Train je liever niet in een grote groep of wil je graag met een eigen samengesteld groepje trainen? Kies dan voor small group training! Thema, doel, prijs en tijd worden in onderling overleg vastgesteld. Zo kun je dus kiezen voor: kickboksen, bokszaktraining, circuittraining en yoga. De enthousiaste en deskundige trainer let goed op de uitvoering en motiveert de groep waardoor iedereen altijd het maximale uit de training wordt gehaald.

De trainingen worden gegeven bij ons in de sportschool, waar wij beschikken over een dojo- en fitness ruimte. Train je liever in de buitenlucht? Dat kan, wij beschikken over een eigen dakterras!

Stok achter de deur

Afspraak = afspraak. Dit zorgt ervoor dat je niet zomaar kan afmelden bij de trainer en de groep altijd consistent blijft trainen.

Begeleiding

De trainingen zijn volledig ingericht op het niveau van de groep. De ervaren trainer leert jullie op de juiste manier trainen.

Resultaat

Je boekt veel sneller resultaat doordat de trainingen op maat worden gemaakt. De trainer zorgt ervoor dat groep niet de kantjes ervan afloopt.

Materiaal

Handschoenen en scheenbeschermers worden verzorgd bij een gratis proefles. Vanuit hygiënisch oogpunt zijn eigen spullen na inschrijving een ‘must’. Deze verkopen wij ook aan de balie in de sportschool.

Liever alleen trainen?

Sport je liever niet in een groep en wil je werken aan jouw persoonlijke doelen? Daan Sports personal training helpt je jouw doelen bereiken!

Bekijk hier het volledige aanbod voor volwassenen. Daan! Sport biedt naast bokszaktrainingen ook groeplessen aan voor de jeugd – en seniorenbegeleiding in voeding en workshops.

Afspraak formulier voor gratis intake gesprek    Bel mij terug

    * = verplicht veld

    Zet de eerste stap!

    En meld je vandaag nog aan voor een gratis proefles.