Flow for all yoga lessen Haarlem

Flow For All Yoga is een dynamische vorm van Yoga die adem en beweging met elkaar verbindt. Het is een combinatie van meditatie, balans, kracht en flexibiliteit wat bijdraagt aan jouw algehele conditie. De bewegingen vloeien in elkaar over op een aangenaam tempo waardoor de lessen toegankelijk zijn voor zowel beginners als gevorderden. In de les hangt een gemoedelijke en rustige sfeer. De ervaren en gediplomeerde docent begeleid jou in het juist uitvoeren van de houdingen. 

Voorkom stress

Door de focus op je ademhaling tijdens de bewegingen, halen de lessen je uit de dagelijkse sleur. Na de les voel jij je weer relaxt!

Wordt leniger

Je krijgt langere spieren wat zorgt voor meer flexibiliteit. Ook haal je hierdoor meer uit je trainingen die je naast yoga doet. 

Een goede houding

Je traint o.a. je ‘houdingsspieren’, dit voorkomt lage rugklachten en zorgt voor een sterke houding in het dagelijks leven en andere trainingen.

Materiaal

De yogamaterialen worden verzorgd door ons. Indien je een eigen yogamat hebt, kun je deze uiteraard meenemen. Mocht je geen eigen mat hebben. neem dan een grote handdoek/badlaken mee voor over de mat heen. Trek kleding aan die lekker zit en voor in de winter iets warms.

Liever alleen trainen?

Sport je liever niet in een groep en wil je werken aan jouw persoonlijke doelen? Daan Sports personal training helpt je jouw doelen bereiken!

Bekijk hier het volledige aanbod voor volwassenen. Daan! Sport biedt naast bokszaktrainingen ook groeplessen aan voor de jeugd – en seniorenbegeleiding in voeding en workshops.

Lesdagen

Dinsdag
20:00 - 21:00

Zet de eerste stap!

En meld je vandaag nog aan voor een gratis proefles.