Kickboks groepslessen voor volwassenen | Daan Sport
759
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-759,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Volwassenen

Groepslessen voor volwassenen

Volwassenen trainingen

Deze kickboks-workout is geschikt voor vrouwen en mannen van elke leeftijd!

Stop met het uitstellen van jouw sportieve doelen en hak de knoop door! Zet de eerste stap naar een betere ik en meld je aan voor een proefles. Is deze stap te groot? Kom dan gerust een keer kijken, of neem een trainingsmaatje mee!

 

De groepslessen van Daan Sport zijn ideaal voor mensen die het lastig vinden om zich te motiveren voor het sporten maar ook voor de fanatiekelingen die zichzelf graag uitdagen. Alle oefeningen worden op verschillende niveaus aangeboden. Op deze manier verlagen wij de drempel voor beginners en worden ook de ervaren sporters op de proef gesteld.

 

Sport je liever in niet in een groep en wil je werken aan jouw persoonlijke doelen? Daan Sport’s personal training helpt je jouw doelen bereiken!

 

Materialen (handschoenen en scheenbeschermers) worden verzorgd bij een proefles. Vanuit hygiënisch oogpunt zijn eigen spullen na inschrijving een ‘must’.

De groepslessen worden op 3 avonden gegeven:

 

Maandag: 20:00 – 21:00
Woensdag: 20:00 – 21:00
Vrijdag: 20:00 – 21:00

 

Klik hier voor onze tarieven

 

 

Helaas is er nog geen douchegelegenheid bij Daan Sport.

Groepslessen

Motiverende groepslessen!

Superfit

Extreme fitheid door kickboks oefeningen!

Kracht

Combinatie van kracht en cardio!