Het aanbod bij Daan! Sport

Bekijk hier het gehele aanbod voor volwassenen bij Daan! Sport. Verschillende training op iedere dag van de week. Kom snel een keer langs voor een gratis proefles!

Bokszaktraining

Wordt super fit! Tijdens deze pittige full body-workout wordt je vooral conditioneel uitgedaagd. Je hebt geen fysiek contact en traint op de bokszak hierdoor kun jij zelf je eigen intensiteit bepalen.

Kickboks Workout

Een all round kickboks training voor ieder niveau! Tijdens deze uitdagende training worden de kickboks technieken gebruikt om fit en weerbaarder te worden.

Strength & Conditioning

Wordt fit en sterk! Bij Strength & Conditioning wordt Iedere keer het gehele lichaam getraind en wordt de kracht en uithoudingsvermogen vergroot.

De ervaringen van onze leden

niels olijerhoek
niels olijerhoek
2022-12-22
Top sportschool goeie sfeer en goeie muziek. Je sport lekker op je eigen tempo of je nou helemaal kapot wil gaan of iets rustiger aan wil doen kan dat allebij. De trainers geven goede tips en helpen jou beter te worden in sporten en zijn zeer positief motiverend. Daarnaast heb je daarbuiten ook nog leuke evenementen die hij organiseert.
Andre Duijkers
Andre Duijkers
2022-12-20
Daan! Sport is een van mijn favorieten. Ik ben zelf lid via OneFit (hoewel ik me altijd als volwaardig lid behandeld voel) en de kickboks zaktraining op zaterdag ochtend is een vast onderdeel van mn week geworden waar ik elke keer weer naar uitkijk. Er wordt genoeg aandacht besteed aan techniek, maar tegelijkertijd is het een hele intensieve workout. Overigens kun je zelf heel veel invloed uitoefenen tijdens de training: ben je nog beginnend en is je conditie iets minder? Ook dat is geen probleem. Hier vind je geen vechtersbaasjes of grote ego's, maar dit is echt een bijzondere community van sporters die zichzelf én elkaar verder willen helpen. Heel erg blij met de trainingen van Daan en z'n bevlogen team!
M Handgraaf
M Handgraaf
2022-12-15
Leuke toegankelijke sportschool met goede diversiteit aan trainers. Voor ieder wat wils. En een vriendelijke sfeer, met daarnaast leuke evenement zoals bbq’s of community dagen. Kortom leuk.
Niels Handgraaf
Niels Handgraaf
2022-12-15
gezellig, laagdrempelige sportschool met een leuk aanbod aan lessen.
Peter Reffeltrath
Peter Reffeltrath
2022-12-15
Daan! Sport is een laagdrempelige sportschool waar iedereen op zijn of haar eigen niveau kan sporten. Daan heeft een geweldige sfeer weten neer te zetten waardoor iedereen zich thuis voelt en er met respect voor elkaar getraind kan worden. Ik kan iedereen aanraden om een keertje mee te doen om zelf te ervaren hoe leuk het is om bij Daan! te sporten.
Tennis the World
Tennis the World
2022-12-15
Fit For Football
Fit For Football
2022-12-15
tanja reffeltrath
tanja reffeltrath
2022-12-15
Hier kan ik sporten in een groepsles op mijn eigen niveau, krijg altijd een goede optie als het even niet lukt. Verder heel gezellig, kortom een plek waar iedereen kan vinden wat hij of zij zoekt
Casper Dros
Casper Dros
2022-12-13
Daan is een baas! Hele gave kickboks, zaktraining en andere workouts...
Lucas Van Schie
Lucas Van Schie
2022-12-13
Uitputtende proefles met huiselijke, relaxte en opbeurende sfeer gehad, hierna direct ingeschreven!
Alle Google Reviews

Zet de eerste stap!

En meld je vandaag nog aan voor een gratis proefles.