Bedrijfsuitje, evenement of workshop in Haarlem? | Daan Sport
763
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-763,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Workshops

Workshops met Daan Sport

Altijd al een keer willen kickboksen met je werk, team of groep? Wij zorgen voor een unieke en uitdagende kennismaking(/ervaring) met de sport! Sinds wij gestart zijn hebben wij tientallen workshops verzorgd voor de meest uiteenlopende doelgroepen. Bij iedere workshop staat één ding centraal, plezier maken.

 

De workshops kunnen op locatie worden gegeven of bij ons in Haarlem. Afhankelijk van de grootte van de groep zullen wij hiervoor een geschikte locatie voor uitkiezen.

In overleg kan de inhoud van de training worden gevormd voor een achterliggende gedachte, bijvoorbeeld als de groep elkaar beter moet leren kennen of meer moeten samenwerken.

  • Sportverenigingen Boks Sportief
  • Bedrijfs workout Boks Sportief
  • Kinderpartijtjes Boks Sportief Haarlem
  • Evenementen Boks Sportief

Sportverenigingen

Heeft jouw team of groep een schop onder de kont nodig? Of kan er wel wat beter samengewerkt worden tijdens de wedstrijden? Met de kickboks workshop kun jij als coach aangeven wat je wilt bereiken met de clinic. Op basis hiervan zullen wij de training vormen.

Bedrijfsuitjes

Verras je personeel met een sportief teamuitje en leer je collega’s eens van een hele andere kant kennen. Doormiddel van uitdagende en speelse kickboks oefeningen doorbreken we de afstand tussen collega’s en laten we ze samenwerken. Ook bij deze workshop kan natuurlijk naar wens worden gevormd.

Kinderfeestjes

Ben je op zoek naar een stoer en sportief kinderpartijtje voor jou zoon of dochter? Dan zit je bij ons een het juiste adres. Of de jarige nou 6 jaar wordt of 10 jaar, we maken er een uitdagend feestje van!

 

Het partijtje kan op locatie worden verzorgd, op het strand, in het bos of bij ons in de gymzaal.

Evenementen

Maak kickboksen onderdeel van een sportdag, buurfeest of evenement. Ook in een doordraaisysteem van 20 minuten kunnen wij de deelnemers een leuke kennismaking bieden met de sport. De trainingen kunnen ook op evenementen naar wens worden gevormd op basis van het doel.

Workshops voor scholen Haarlem

Scholen

Ben je op zoek naar een leuke en sportieve workshop voor op school? Dan zit je bij ons een het juiste adres. Of de leerlingen nou 6 jaar of 18 jaar oud zijn, we maken er een uitdagende workshop van! We hopen de kinderen te enthousiasmeren voor kickboks d.m.v. onze unieke manier van lesgeven. De workshop kan op locatie worden verzorgd, op het strand, in het bos of bij ons in de sportschool.

Vraag een offerte aan* = verplicht veld

Vraag een offerte aan bij Boks Sportief