Workshops bij Daan! Sport

Opzoek naar een activiteit voor je klas, bedrijf, team of dergelijke? Wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring doormiddel van onze workshops. 

Met een sportieve workshop bij Daan! sport kunt u kiezen voor verschillende thema’s. In overleg met u bepalen wij de inhoud van de workshop. Dit kan zijn: een sportief bedrijfsuitje, een teambuilding, maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor een gezonde en fitte werksfeer.

Kickboksen / Zelfverdediging

De basistechnieken van het kickboksen, respectvol naar elkaar, samenwerken, grenzen aangeven, dit en veel meer leren leer je tijdens deze stoere workshop.

Teambuilding bootcamp

Een boost voor het groepsgevoel! Kracht, conditie en spelvormen wisselen elkaar af in een uitdagende bootcamp. Samenwerken staat centraal bij deze workshop.

Bokszaktraining

Even alle frustraties eruit rammen? Dan kan met deze uitdagende en intensieve workshop! Doordat de technieken op de bokszakken worden geoefend bepaal je zelf het tempo en heb je geen fysiek contact met elkaar.

Flow for all yoga

Deze workshop is dé manier om samen als groep uit de automatische piloot te stappen. Het is een combinatie van meditatie, balans, kracht en flexibiliteit wat bijdraagt aan jouw algehele conditie.

Lifestyle college

Stimuleer een gezondere lifestyle voor jou en je teamleden. Welke brand-, bouw- en beschermstoffen heb ik nodig? Ben ik wel gezond bezig? Op deze en diverse andere vragen geeft onze (sport)voedingsspecialist antwoord tijdens de lifestyle workshops.

Koude Training

Samen de kou trotseren in een ijsbad geeft een enorm gevoel van verbinding. Daarbij geeft het je zowel lichamelijk als mentale een boost. Een unieke ervaring die de deelnemers altijd zal bijblijven!

Kinderpartijtje

Ben je op zoek naar een stoer en sportief kinderpartijtje voor jouw zoon of dochter? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Of de jarige nou 6 of 10 jaar wordt, wij maken er een super leuk feestje van!

Teambuilding

Geef het groepsgevoel van jouw team een boost! De groep wordt uit hun comfortzone gehaald, waarbij samenwerken noodzakelijk is.

Plezier

Kies voor iets compleet anders! Dit zorgt voor een unieke en onvergetelijke ervaring. De deelnemers gaan met een verrast en voldaan gevoel naar huis.

Op maat

Iedere workshop kan geheel naar eigen wens worden ingevuld en samengesteld. Zo kun je bijvoorbeeld zelf een thema kiezen of ons je laten adviseren.

Deze bedrijven gingen je voor

Materiaal

Handschoenen en scheenbeschermers worden verzorgd bij een gratis proefles. Vanuit hygiënisch oogpunt zijn eigen spullen na inschrijving een ‘must’. Deze verkopen wij ook aan de balie in de sportschool.

Liever alleen trainen?

Sport je liever niet in een groep en wil je werken aan jouw persoonlijke doelen? Daan Sports personal training helpt je jouw doelen bereiken!

Bekijk hier het volledige aanbod voor volwassenen. Daan! Sport biedt naast bokszaktrainingen ook groeplessen aan voor de jeugd – en seniorenbegeleiding in voeding en workshops.

Vraag een offerte aan

    * = verplicht veld

    [multistep "1-1-/bedankt-voor-je-offerte-aanvraag/"]

    Zet de eerste stap!

    En meld je vandaag nog aan voor een gratis proefles.