Workshops met Daan! Sport

Altijd al een keer willen kickboksen met je werk, team of groep? Wij zorgen voor een unieke ervaring en uitdagende kennismaking met de sport! Sinds onze start, hebben wij tientallen workshops verzorgd voor de meest uiteenlopende doelgroepen.

Bij iedere workshop staat één ding centraal, kickboksen kan ook heel leuk zijn!

De workshops kunnen op locatie worden gegeven of in onze sportschool in Haarlem.

Met een sportieve workshop bij Daan! sport kunt u kiezen voor verschillende thema’s. In overleg met u bepalen wij de inhoud van de workshop. Dit kan zijn: een sportief bedrijfsuitje, een teambuilding, maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor een gezonde en fitte werksfeer.

Sportverenigingen

Heeft jouw team of groep een schop onder de kont nodig? Of kan er wel wat beter samengewerkt worden tijdens de wedstrijden? Met de kickboks workshop kun jij als coach aangeven wat je wilt bereiken met deze clinic. Op basis hiervan zullen wij de training vormgeven.

Bedrijfsuitjes

Verras je personeel met een sportief teamuitje en leer je collega’s eens van een hele andere kant kennen. Door middel van uitdagende en speelse kickboksoefeningen doorbreken we de afstand tussen collega’s en laten we ze eens op een hele andere manier samenwerken. Ook deze workshop kan natuurlijk naar wens worden ingevuld.

Kinderfeestjes

Ben je op zoek naar een stoer en sportief kinderpartijtje voor jouw zoon of dochter? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Of de jarige nou 6 of 10 jaar wordt, wij maken er een super leuk feestje van!

Het partijtje kan op locatie worden verzorgd, op het strand, in het bos of bij ons in de sportschool.

Evenementen

Maak kickboksen onderdeel van een sportdag, buurtfeest of evenement. Ook in een doordraaisysteem van 20 minuten kunnen wij de deelnemers een leuke kennismaking bieden met de sport. De trainingen kunnen ook op evenementen naar wens worden ingevuld.

Scholen

Ben je op zoek naar een leuke en sportieve workshop voor op school? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Of de leerlingen nou 6 of 18 jaar oud zijn, we maken er een uitdagende en super leuke workshop van! We hopen de kinderen te enthousiasmeren voor kickboksen door onze unieke manier van lesgeven. De workshop kan op locatie worden verzorgd, op het strand, in het bos of bij ons in de sportschool.

Vraag een offerte aan    * = verplicht veld