Zaktraining Haarlem | Daan Sport! | nu GRATIS proefles! =>
1415
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1415,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Zaktraining

Zaktraining Haarlem

Intensieve zaktrainingen voor iedereen!

Vind je het ook lastig om jezelf motiveren en naar de sportschool te gaan? Om weer nieuwe oefeningen te moeten bedenken?

Probeer nu een gratis proefles zaktraining bij Daan Sport!

 

Daan Sport geeft kickboks lessen en work-outs voor de jeugd en volwassenen en sinds kort ook zaktraining op de woensdagochtend!

 

Zaktraining is een intensieve workout waarbij jong en oud zichzelf tot het uiterste drijven! Door een combinatie van kracht, cardio en uithoudingsvermogen wordt je in no-time superfit!

 

In de trainingen gaan we aan het werk door combinaties op de zak te maken, met je trainingspartner samen oefeningen te doen en oefeningen met je eigen lichaamsgewicht in de zaal.

 

De zaktrainingslessen zijn intensief maar worden op een uitdagende en speelse manier aangeboden. Het allerbelangrijkste blijft natuurlijk plezier maken!

 

Daan Sport bied naast zaktrainingen ook groeplessen voor de jeugd aan, personal training en sportieve bedrijfsuitjes.

Zaktraining Daan Sport

Waarom Zaktraining bij Daan Sport?

 

✓Combinatie van kracht, cardio en uithoudingsvermogen
✓Je wordt er SUPERFIT van
✓Je creëert zelfvertrouwen
✓Uitdagende en gevarieerde lessen

De lessen worden gegeven op woensdagochtend

 

Woensdag: 09:30-10:30

Bekijk het lesrooster.

 

Klik hier voor onze tarieven

Materialen

 

Materialen (handschoenen en scheenbeschermers) worden verzorgd bij een proefles. Vanuit hygiënisch oogpunt zijn eigen spullen na inschrijving een ‘must’.

 

Helaas is er nog geen douchegelegenheid bij Daan Sport.